Cine este și cum arată soția lui Dumitru Dragomir, Vica

Vica Dumitru este o persoană discretă, iar de-a lungul anilor l-a sprijinit pe Mitică din umbră, mai ales când și-au pierdut primul copil, Manuel.

Autor: Anastasia Rebeca

In articol:

Dumitru Dragomir și soția sa, Vica, sunt căsătoriți de mai bine de 55 de ani. Cei doi au descoperit secretul unei căsnici de durată, iar de curând au sărbătorit nunta de smarald.

Cine este soția lui Dumitru Dragomir, Vica

Dumitru Dragomir și soția sa, Vica, trăiesc o poveste de dragoste de mai bine de 55 de ani.

Cei doi au fost binecuvântați cu doi băieți, Manuel, care și-a pierdut viața în urmă cu 34 de ani, și Bogdan, care le-a umplut viața cu cei doi copii pe care îi are cu soția lui, Delia. 

Citeste si: Mitică Dragomir, următorul invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminică, de la ora 22:30, la Kanal D “Sunt curat ca lacrima și drept ca lumânarea!”

Dumitru și Vica Dragomir au serbat nunta de smaral, iar în cadrul unui interviu fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a dezvăluit care este secretul unei căsnici perfecte. Acesta a vorbit mereu frumos de soția sa și a mărturisit că ea este persoana care l-a făcut să devină omul de astăzi, motiv pentru care sentimentele lui sunt încă vii, iar dacă s-ar pune problema să se căsătorească din nou, o va alege tot ce ea.

Cine este și cum arată soția lui Dumitru Dragomir, Vica

Dumitru Dragomir, împreună cu soția sa, Vica

Citeste si: olile au miros diferit. Diabetul miroase ca acetona, cancerul la ficat miroase ca...- bzi.ro

”Soţia mea este un exemplu pentru toate doamnele şi domnişoarele. Avem 52 de ani de căsnicie şi dacă ar fi să dau timpul înapoi şi să aleg o femeie, aşa alege-o numai pe ea. De 52 de ori dacă m-aş însura, nu aş alege pe alta şi nu aş găsi pe nimeni să mă înţeleagă.

Soţia m-a făcut om, mi-a făcut toate poftele toată viaţa, de-aia o iubesc ca pe Dumnezeu.

Eu sunt un vulcan, ea e la fel, dar ştie să mă stingă. Ne mai certăm şi noi, mă critică mereu acasă, dar nu mă supăr.  Din contră, seara o pup şi ne culcăm fericiţi. Secretul căsniciei este să nu te culci supărat! Eu o răsfăţ în toate felurile posibile, de la iubire până la tot felul de cadouri.

Pot să spun că soţia mea şi găteşte foarte bine. Toată mâncarea ei îmi place. Dacă aş spune că nu-mi place ceva, aş jigni-o”, a spus Dumitru Dragomir. 

În prezent, Dumitru și Vica Dragomir se bucură de cei doi nepoți dăruiți de Bogdan, care este căsătorit din 2003 cu Delia. 

Cine este și cum arată soția lui Dumitru Dragomir, Vica

Dumitru Dragomir, împreună cu familia

”Mi-a luat Dumnezeu un băiat şi mi-a dat doi nepoţi. Unul face fotbal, altul face tenis. Eu acasă sunt numai cu glume, cu nepoţii în braţe. Ştiu sute de bancuri,  şi le pot spune până deseară, m-a ajutat Dumnezeu cu mintea. Acum alergăm după nepoţi. Mergem după ei, ba la fotbal, ba la tenis”, a declarat Mitică Dragomir. 

Citeste si: Cine este și ce afaceri conduce fiul lui Dumitru Dragomir, Bogdan

Vica Dumitru este o persoană discretă și de foarte puține ori se afișează la brațul lui Mitică Dragomir. Este o fostă profesoară, iar de-a lungul anilor l-a sprijinit pe fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal din umbră.

SURSE: click.ro

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies