Cine este Simion R. Ştefan, semifinalistul de la Românii au Talent 2021! Smiley: "Eu sunt şocat... Senzaţional!"

Cine este Simion R. Ştefan, semifinalistul de la Românii au Talent 2021! Mentalistul i-a lăsat mască pe juraţii emisiunii.

Simion R. Ştefan, semifinalistul de la Românii au Talent 2021
Simion R. Ştefan, semifinalistul de la Românii au Talent 2021[Sursa foto: Captură TV]
Autor: Elena Popescu

In articol:

Cine este Simion R. Ştefan, semifinalistul de la Românii au Talent 2021! Juraţii emisiunii au decis ca mentalistul să participe în semifinala show-ului de talente.

În a doua semifinală live de la Românii au Talent 2021 vor performa următorii concurenţi: Dean Bowman, Dorinel şi Costel Cutiuţă, Maria Rădeanu, Magitot, Simion R Ştefan, Cosmin Adrian şi Louise, Elena Gatcin, Raisa Chiribuţă. Art of Robots, Ruslana Krutas, Remi Martin şi Filip Cioc. 

Cine este Simion R. Ştefan, semifinalistul de la Românii au Talent 2021

Simion R. Ştefan s-a apucat de magie acum 17 ani. Tot atunci a murit şi tatăl său, care era grav bolnav.

Citeste si: Concurenţi semifinala Românii au Talent 2021! Cine sunt cei 24 de concurenţi care vor participa în galele live din sezonul 11

Simion R. Ştefan, semifinalistul de la Românii au Talent 2021
Simion R. Ştefan, semifinalistul de la Românii au Talent 2021[Sursa foto: Captură TV]

Concurentul de la Românii au Talent 2021 a început să încerce să facă trucuri magice, după ce a văzut cum reacţionează oamenii la trucuri.

Citeste si: Noua lege a asociațiilor de proprietari. Mii de români sunt afectați! Urmează controale în blocuri?- bzi.ro

Simion Ştefan a absolvit Facultatea de Marketing și Afaceri Internaționale în București şi s-a apucat și de Psihologie, dar nu a terminat facultatea. Acesta face parte din Agenția Europeană de Hipnoză, care se axează pe hipno-terapie.

Spune că a lucrat cu oameni care sufereau de depresii minore sau majore, oameni pe care el i-a făcut bine, dar nu vrea să pară că se laudă cu asta.

Citeste si: Semifinalişti Românii au Talent 2021. Cine sunt cei 10 concurenţi care au primit Golden Buzz în sezonul 11

Simion R. Ştefan, semifinalistul de la Românii au Talent 2021
Simion R. Ştefan, semifinalistul de la Românii au Talent 2021[Sursa foto: Captură TV]

Unchiul magicianului este Mihai Coman, membru al trupei Holograf, clăpar și chitarist.

Simion este pasionat și de fotografie și de muzică. A făcut compoziție digitală, regie și film pentru câteva videoclipuri. Compune coloane sonore și face și voice over pentru posturi TV din afară.

Concurentul a participat sezonul trecut si a primit 4 de DA, însă pandemia i-a furat șansa de a participa în semifinală, aşa că juraţii au decis ca anul acesta, Simion R. Ştefan merită o şansă.

Citeste si: Semifinalişti Românii au Talent 2021. Juraţii au ales doar 14 concurenţi din cei peste 300, care au participat la preselecţii

Românii au Talent 2021
Românii au Talent 2021[Sursa foto: Captură TV]

Cine sunt finaliştii aleşi în prima semifinală Românii au Talent 2021

Din cei peste 300 de concurenţi, doar 24 de concurenţi au ajuns în cele două semifinalele live de Românii au Talent 2021. ZECE dintre aceştia au trecut direct în semifinale, fiindcă au primit Golden Buzz din partea unui jurat sau prezentator, iar ceilalţi 14 semifinalişti au fost aleşi riguros de către juraţii şi prezentatorii emisiunii.

În prima semifinală live de la Românii au Talent 2021 au performat următorii concurenţi: Dragoş Pădeanu, Bianca Purice, Sara Şmighelschi, Acro Mystic Duo, Duo Turkeev, Rianna Rusu, Andrii și Bogdan Kalashnyk, Narcisa Ungureanu, Ana Maria Mărgean, Daria Batschi Beleca, GIM şi Rareş Trufea.

Însă, doar CINCI dintre aceştia au câştigat un loc în marea finală a emisiunii şi vor avea şansa de a pune mâna pe marele trofeu în valoare de 120. 000 de euro. 

Cei CINCI FINALIŞTI votaţi în prima semifinală live de la Românii au Talent 2021 sunt: Duo Turkeev, Daria Batschi Beleca, Ana Maria Mărgean, GIM şi Rareş Trufea.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Semifinalişti Românii au Talent 2021. Cine sunt cei 10 CONCURENŢI care au primit Golden Buzz în sezonul 11 FOTO

Semifinalişti Românii au Talent 2021. Juraţii au ales doar 14 CONCURENŢI din cei peste 300, care au participat la preselecţii FOTO

Concurenţi semifinala Românii au Talent 2021! Cine sunt cei 24 de CONCURENŢI care vor participa în galele live din sezonul 11 FOTO

Alege unul dintre inelele de mai jos și află ce vei fi într-o viață viitoare!

Informația despre COVID care dă absolut totul peste cap! Este răsturnare completă de situație la nivel mondial

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Bomba anului! Viorica și Ioniță de la Clejani, despărțiți. Viorica a găsit mesaje de la amantă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies