WowNews logo WOWnews
Stories
Chef Ștefan Popescu
Chef Ștefan Popescu

Vedete

Cine este soția lui Chef Ștefan Popescu? Celebrul bucătar este un familist convins

Chef Stefan Popescu este căsătorit de mai bine de 20 de ani. Află cine este soția bucătarului.

Află cine este soția lui Chef Ștefan Popescu, unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din România. Cei doi au o relație specială și sunt împreună de peste 20 de ani.

Cine este soția lui Chef Ștefan Popescu

Chef Ștefan Popescu are 47 de ani și este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari de la noi din țară. Deși meseria lui îl aduce în fața camerelor destul de des, este o persoană discretă și a reușit să își țină viața privată departe de lumina reflectoarelor.

Citeste si: Prima reacție a mamei Geta, după ce fiul său, Iancu Sterp, a fost acuzat de agresiune! Aceasta a lăsat un mesaj scurt și la obiect: "Așa spunea Părintele Arsenie Boca!" - kfetele.ro

Celebrul bucătar este căsătorit cu Alina Menghereș, iar împreună au doi copii minunați, Ștefan și Alex. Chef Ștefan Popescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de cea care i-a furat inima, de aproape 24 de ani.

Alina, soția sa, este pasionată de bucătărie, însă bucătarul a mărturisit că nu reușesc să gătească de multe ori împreună, deoarece are tendința să o critice.

De-a lungul timpului, cei doi soți au trecut prin numeroase etape ale vieții, ale carierei și au reușit să rămână împreună și să se susțină. Chef Ștefan Popescu și soția sa organizează diferite ateliere de gătit, pentru copii.

Citește și: Cât câștigă vedetele la America Express, Survivor și alte emisiuni TV

Chef Ștefan Popescu și soția sa

Chef Ștefan Popescu și soția sa, Alina

[Sursa foto: Instagram Chef Ștefan Popescu]

Chef Ștefan Popescu, de la meseria de pompier, la bucătar

Ștefan Popescu are o experiență culinară desăvârșită, însă nu a profesat de la început în acest domeniu. Bucătarul a absolvit un liceu cu profil tehnic-mecanic, iar apoi a făcut stagiul militar. În acea perioadă, a participat ca pompier la peste 150 de intervenții.

Pe parcursul carierei sale, Chef Ștefan Popescu a urmat diferite cursuri de specializare și perfecționare, obținând o serie de certificări și calificări, atât în România, cât și în străinătate.

În anul 2000, a început să lucreze în restaurantul unui hotel renumit din București. 3 ani mai târziu, s-a mutat în Marea Britanie, unde a descoperit pasiunea pentru bucătărie. 

Chef Ștefan Popescu s-a întors în România în 2006. Datorită experienței sale dobândite în străinătate, a lucrat ca Sous Chef între 2006 și 2009, apoi ca Executive Chef perioada 2009 – 2014 la un hotel cunoscut din București.

Citește și: Câți copii are chef Ștefan Popescu? Unul dintre ei a moștenit pasiunea pentru gastronomie de la tatăl său

Chef Ștefan Popescu

Chef Ștefan Popescu

[Sursa foto: Instagram Chef Ștefan Popescu]

Citeste si: Care a fost reacția Ilenei Sterp, după ce fratele său, Iancu, a fost acuzat că a fost agresiv cu un bărbat? "Este momentul să spunem lucrurilor pe nume!" - kfetele.ro

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12 - catena.ro

Citeste si: Niculina Stoican își transmite dragostea pentru România într-un MESAJ SPECIAL de Ziua Națională: "La mulți ani ȚARA MEA IUBITĂ". Ce a spus interpreta de muzică populară de 1 Decembrie aduce lacrimi în

„Parcursul meu în bucătărie a început surprinzător. Când am terminat liceul, n-aveam de gând să mă fac bucătar. Am făcut armata la pompieri și voiam să mă fac pompier. Am participat la peste 150 de intervenții ca pompier, în cadrul armatei, într-un an.

Mi-am luat atestatul, dar n-a fost să fie. Apoi m-am gândit să mă fac detectiv. Când ești tânăr, crezi că totul e posibil. M-am înscris la o școală de detectivi, dar cei de-acolo m-au trimis la o anumită locație unde trebuia să stau de pază. Nu mi-a plăcut, așa că am zis stop.

Așa am descoperit, pe parcurs, că asta îmi doresc, să fiu bucătar. De la zi la zi, acest lucru a devenit, într-adevăr, pasiune. După câțiva ani, am plecat să mă specializez în Marea Britanie, unde am muncit doi ani, revenind în țară ca sous-chef la un hotel din București proaspăt inaugurat.

Și, deși, după o vreme, gândul meu a fost de a-mi îmbogăți din nou experiența peste hotare, am hotărât să rămân în țară, pentru că se născuse primul meu fiu și voiam să fiu alături de familia mea. În acești ani, am fost autodidact, citind multe cărți despre gastronomie. Dar am și urmat, în țară și în Franța, diverse cursuri de maestru în arta culinară și bucătar-șef, dorindu-mi mereu să-mi extind cunoștințele.”, a declarat Chef Popescu.

Surse: observatornews.ro, a1.ro