Cine mosteneste averea surorii lui Sergiu Nicolaescu! Femeia, moarta la 90 de ani, era singura ruda de sange a marelui regizor | EXCLUSIV

In urma cu cateva zile, sora marelui regizor Sergiu Nicolaescu a murit, la varsta de 90 de ani. Batrana se afla de mai bine de o luna in spital, unde fusese dusa pentru ca nu mai manca.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

fara descriereMoartea ei ridica intrebarea privind mostenitorii, stiindu-se ca sora regizorului nu fusese casatorita si nici nu avea copii. Femeia locuia intr-un apartament aflat la mansarda vilei unde se afla si apartamentul in care a stat Sergiu Nicolaescu cu sotia sa. Dupa moartea regizorului, in casa a ramas vaduva acestuia, care pentru o scurta perioada a fost in razboi pe avere cu sora regizorului, singura ruda de sange a acestuia.

fara descriere

La circa un an dupa disparitia marelui regizor, cele doua femei au ingropat insa securea razboiului. In 2014, cele doua s-au impacat si au incheiat un contract de vanzare-cumparare al apartamentului Iolandei, cu clauza de intretinere. fara descriere

Conform actului, Dana se obliga sa aibă grija de cumnata sa pana la moarte: sa-i plateasca intretinerea, menajul, mancarea, medicamentele. In plus, i-a dat 1.500 de lei pe luna si i-a deschis un cont cu o suma de bani. “De cand ne-am impacat, Dana se poarta foarte frumos cu mine. Imi cumpara de toate si imi da lunar 1.500 de lei. Pe mine nu ma intereseaza averea, ci doar sa fie alaturi de mine pana inchid ochii“, declara Iolanda Nicolaescu, in urma cu vreo doi ani.
Asa ca, dupa moartea Iolandei Nicolaescu, vaduva regizorului a ramas cu toata casa dintr-o zona de fite a Capitalei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate