Cine poate participa la Squid Game? Jocul a devenit real și pune la bătaie 18.000 de lei

Serialul care a cunoscut succesul în înteraga lume, Squid Game, a dus la crearea jocului cu același nume în Coreea de Sud. Înscrierile au început.

Autor: Mihaela Manaila

In articol:

Inspirați după serialul scenaristului și regizorului corean Hwang Dong-hyuk, reprezentanții a două companii au dat startul înscrierilor celei mai așteptate confruntări între adulți.

Conducerea hotelului din provincia Gangwon și a unei companii de vanzare de bilete făcut publice primele informații privind înscrierea la jocul Squid Game.

Inspirat după celebrul serial, care a reușit să ajungă pe primul loc în topul Netflix, în mai bine de 90 de țări, competiția va conține patru probe ce constau în jocurile copilăriei.

Care vor fi probele din Squid Game?

Unele probe vor fi inspirate și din serial, ,,Roșu, verde", ,,Ttakji Chingi" și ,,Fagurele de miere", iar altele vor fi jocurile tipice copilăriei. Locul în care se vor desfășura va fi într-o pădure de pini, din apropierea hotelului.

Citeste si: Cum arată Octavia Selena Alexandru la 19 ani. Românca a jucat în „Game of Thrones”

La competiție vor putea participa persoanele care s-au înscris sau care și-au rezervat un loc pe site, dar și turiștii cazați la hotel în acea perioadă.Toate locurile au fost anunțate încă de miercuri, la două zile după anunțul jocului, anunță ziarul The Korea Times.

Jocurile sunt destinate în special adulților.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Când urmează să înceapă competiția?

Data la care fuseseră progamate era de 24 octombrie, dar din cauza noilor măsuri impuse de noul val de coronavirus, acestea au fost anulate. Organizatorii asigură că evenimentul se va muta în luna noiembrie și vor reveni cu procedura ce va trebui urmată pentru organizarea jocului.

Citeste si: Rețetă prăjitură Squid Game. Vezi cum se prepară fagurele de zahăr din celebrul serial Jocul calamarului

Regulile sunt destul de simple, fiecare jucător are datoria doar de a respecta indicațiile probelor și de a fi punctuali, în caz contrar aceștia sunt eliminați din concurs. Evident, eliminarea nu va implica arme de foc, așa cum se întâmplă în serial.

serialul-squid-game.jpeg

Premiul cel mare, pus la bătaie de către reprezentantul hotelului, 5 milioane de woni (circa 18.000 de lei) va fi majorat până în luna noiembrie.

Squid Game-serialul fenomen

Producția sud-coreană a devenit, într-un timp foarte scurt unul dintre cele mai apreciate și cunoscute seriale din ultima vreme. Oficialii companiei Netflix spun că este primul serial original care depăşeşte pragul de 100 de milioane în primele 28 de zile petrecute în cadrul platformei. De la momentul debutului, Squid Game se află în top 10 a peste 94 de țări din întreaga lume. Serialul prezintă viața oamenilor din lumea capitalistă, fuga și dorința de a avea câți mai mulți bani, dar mai ales ideea că omul ar face orice pentru a nu fi sărac.

Citeste si: Când apare Squid Game, sezonul 2? Serialul ”Jocul calamarului” este numărul unu în topul producțiilor vizionate pe Netflix

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies