Cine sunt cei 7 concurenți care au câștigat ”Chefi la Cuțite” de-a lungul timpului

Care sunt norocoșii câștigători ”Chefi la cuțite” din cele 7 sezoane.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Cine sunt cei 7 concurenți care au câștigat Chefi la Cuțite de-a lungul timpului veți afla din rândurile următoare. Sezonul întâi al show-ului culinar a debutat la data de 7 martie 2016 cu Gina Pistol în rol de prezentator, iar ca jurați Chef Sorin Bontea, Chef Cătălin Scărlătescu și Chef Florin Dumitrescu.

De-a-lungul celor șapte sezoane încheiate și-au arătat măiestria sute de concurenți. Deși regulile din timpul battle-urilor au fost diferite de la un sezon la altul, etapa de jurizări pe nevăzute a rămas aceeași în fiecare sezon.

Cine sunt cei 7 concurenți care au câștigat ”Chefi la Cuțite” de-a lungul timpului

În toate cele șapte sezoane ale show-ului culinar ”Chefi la cuțite”, au apărut în fața telespectatorilor concurenți talentați cu reale abilități în bucătărie, rețete senzaționale și povești de viață impresionante. Marele premiu în valoare de 30.000 de euro a fost câștigat mereu de cel mai norocos și cel mai talentat bucătar

”Chefi la Cuțite”: Sezonul 1

Primul sezon al emisiunii ”Chefi la cuțite” a debutat pe data de 7 martie 2016 și s-a încheiat pe 7 iunie 2016. Bătălia finală s-a dat atunci între Cristi Șerb, Cătălina Amarghioalei și Mircea Farcaș. Câștigătorul primului sezon al ”Chefi la cuțite”, a fost cel dintâi numit, Cristi Șerb, care a făcut parte din echipa lui Chef Sorin Bontea.

”Chefi la Cuțite”: Sezonul 2

Cel de-al doilea sezon al show-ului culinar ”Chefi la cuțite”, a început la data de 5 septembrie 2016 și s-a încheiat pe 15 noiembrie 2016. Bătălia finală a farfuriilor impecabile s-a dat între Alex Bălan, din echipa condusă de Chef Sorin Bontea, și Cristian Voicu, din echipa condusă de Chef Florin Dumitrescu, învingător fiind cel din echipa lui Chef Dumitrescu.

Cristian Voicu a câștigat trofeul și marele premiu de 30.000 de euro.

Citeste si: Supriză emoționantă pentru semifinaliștii ”Chefi la cuțite”. Ce mesaj a primit Ionuț Belei și cu cine a gătit

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

Cristian Voicu, castigator sezonul 2
Cristian Voicu, castigator sezonul 2[Sursa foto: Instagram Chefi la cutite]

”Chefi la Cuțite”: Sezonul 3

Al treilea sezon a început pe data de 13 februarie 2017 și s-a încheiat pe 2 mai 2017. Concurenții din finală au fost George Manole, din echipa condusă de chef Sorin Bontea, Ioan Popa Giovanni, din echipa condusă de chef Florin Dumitrescu, și Iulian Gianny Bănuță din echipa condusă de chef Cătălin Scărlătescu. De data aceasta, victoria s-a produs în echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu. Iulian Gianny Bănuță a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

Citeste si: Supriză emoționantă pentru semifinaliștii ”Chefi la cuțite”. Ce mesaj a primit Ionuț Belei și cu cine a gătit

Gianny Bănuță, castigator sezonul 3
Gianny Bănuță, castigator sezonul 3[Sursa foto: Instagram Chefi la cutite]

”Chefi la Cuțite”: Sezonul 4

Sezonul patru din ”Chefi la cuțite” a debutat pe data de 11 septembrie 2017 și s-a încheiat pe 28 noiembrie 2017. Finaliștii sezonului patru au fost Andrei Cristian Olteanu, din echipa condusa de chef Sorin Bontea, Silvian Hârâială și Mihai Necula, ambii din echipa lui Florin Dumitrescu. Norocosul câștigător din acest sezon fiind Andrei Cristian Olteanu. Concurentul din echipa lui Chef Bontea a plecat acasă cu trofeul și marele premiu de 30.000 de euro.

”Chefi la Cuțite”: Sezonul 5

Sezonul cinci a fost câștigat de Bogdan Vandici din echipa condusă de Chef Florin Dumitrescu. Bătălia finală s-a dat între Bogdan Vandici, Cristina Pavel și Marlena Botezatu din echipa lui Chef Sorin Bontea.

”Chefi la Cuțite”: Sezonul 6

Sezonul șase a început pe data de 29 octombrie 2018 și s-a încheiat pe 22 ianuarie 2019. Finaliști au fost Maria Burlacu și Andrei Balazs, din echipa condusă de chef Cătălin Scărlătescu, Mihai Munteanu (Munti) din echipa lui chef Sorin Bontea. Mihai Munteanu (Munti) a plecat acasă cu marele premiu de 30.000 de euro.

”Chefi la Cuțite”: Sezonul 7

În sezonul șapte, bătălia marii finale s-a dat între Alex Popa și Bobby Săvoiu, din echipa lui Sorin Bontea și Alex Comerzan, din echipa lui Cătălin Scărlătescu. Câștigătorul sezonului 7 a fost Alex Comerzan din echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu.

”Chefi la Cuțite”: Sezonul 8

Sezonul opt a debutat pe data de 7 septembrie 2020. Finaliștii sezonului opt sunt Roxana Blenche din echipa lui Chef Dumitrescu și Ionuț Belei cu Maria Șandru din echipa lui Sorin Bontea. Rămâne de văzut cine va pleca acasă cu marele premiu ”Chefi la cuțite” 2020.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Finaliștii „Chefi la cuțite” 2020 sezonul 8. Sorin Bontea are doi concurenți în Marea Finală FOTO

Cine sunt cei 3 finaliști de la „Chefi la cuțite” 2020 sezonul 8. Cătălin Scărlătescu a rămas fără om în Marea Finală

Când va naște Gina Pistol. Anunțul așteptat de toata lumea

Ce surprize au pregătit astrele pentru zodii, începând cu noaptea aceasta

Lovitură de stat! Premierul a fost arestat!

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

NOUL VIURSU pune pe jar sistemul medical! Pacienții ajung în stare critică la spital. E MULT MAI GRAV

Detalii din interior! Laurenţiu Reghecampf, apărat în divorţul de Anamaria Prodan: ,,Mi-e greu să cred că l-ar putea influenţa cineva”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies