Cine sunt Duo Gemini, semifinalistele de la Românii au Talent 2022. Gemenele din Ucraina au reușit să facă performanțe

Cine sunt Duo Gemini, semifinalistele de la Românii au Talent 2022. Concurentele din Ucraina au ridicat juriul în picioare.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Cine sunt Duo Gemini, semifinalistele de la Românii au Talent 2022. Yulia Mosienko și Olia Mosienko au reușit să obțină un loc în semifinala de la Românii au Talent, sezonul 12.

Cine sunt Duo Gemini, semifinalistele de la Românii au Talent 2022

Yulia Mosienko și Olia Mosienko, semifinalistele de la Românii au Talent 2022, sunt gemene, vin din Ucraina și au 30 de ani.

Acrobatele din Kiew au impresionat jurații în audițiile de la Românii au Talent, sezonul 12, de aceea, Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete au decis că locul surorilor de la Duo Gemini este în semifinala concursului Românii au Talent 2022.

Citeste si: Cine este Ionela Marin, semifinalista de la Românii au Talent 2022. Soprana a ridicat publicul în picioare

Duo Gemini, semifinalistele de la Românii au Talent 2022

Duo Gemini, semifinalistele de la Românii au Talent 2022

[Sursa foto: Instagram]

Duo Gemini, apreciate de jurații de la Românii au Talent, sezonul 12

Jurații de la Românii au Talent 2022 au avut doar cuvinte de laudă la adresa grupului Duo Gemini. Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete au fost cu adevărat impresionați de cele două gemene din Ucraina, de aceea au decis să le trimită în semifinala de la Românii au Talent, sezonul 12

.

Citeste si: „Există niște motive” Ema Uta și Alex Bodi s-au despărțit- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

"Ați fost magnifice, nu știu ce să zic, că nu mai găsesc cuvinte, trebuie să inventăm epitete noi.

Mă tot minunez, așa, de la moment la moment, ce vine din Ucraina în zona asta de acrobație. Este la un nivel ce pare de-a dreptul imposibil. Faceți tot ce faceți la înălțime, cu un risc acolo... nici nu vreau să mă gândesc că e la o chestiune de fracțiune de secundă. Vreau să remarc ceva în mod deosebit. Fiecare moment, dacă putem îngheța cadrul ăla, vedem un tablou. Fiecare fracțiune de secundă reprezintă un tablou, dar în construcția unui element e un drum.
Voi până și drumul ăla îl făceați în sincron. N-am mai întâlnit un asemenea nivel de sincronizare. Am fost vrăjit, pe scurt"
, le-a spun Andi, concurentelor în audiții.

Citeste si: Cine este Anamaria Buțurcă, semifinalista de la Românii au Talent 2022. Concurenta vine dintr-o familie de artiști

”Nu cred că există niciun dubiu că vă iubiți una pe cealaltă foarte mult și asta ați transmis prin tot ceea ce ați făcut acolo, în aer. Eu am simțit că tot ceea ce ați făcut voi pe scenă se bazează pe o dragoste pe care voi v-o purtați una alteia, mai presus de orice. Nu cred că există niciun dubiu că vă iubiți una pe cealaltă foarte mult și asta ați transmis prin tot ceea ce ați făcut acolo, în aer", le-a transmis Bobonete, concurentelor.

”Este evident că e extraordinar. Adică nu cred că e vreun om în sala asta sau acasă, la televizor, care să aștepte să confirm eu ceea ce ei deja au văzut. În momente de-astea mi-e puțin rușine că sunt aici și că trebuie să mă apuc eu să evaluez o astfel de performanță. Nu joc modestia, dar na, ce să mă apuc eu să vă spun vouă că e frumos. Da, este evident că e frumos.

Este evident că e extraordinar. Adică nu cred că e vreun om în sala asta sau acasă, la televizor, care să aștepte să confirm eu ceea ce ei deja au văzut. E un lucru pe care l-a sesizat și Andi și în timp ce mă uitam la voi, mă gândeam că de fapt nu mă uit la un număr de acrobație, nici la un număr de dans, mă uit la sculpturi și la picturi, adică vedeam Michelangelo, vedeam da Vinci”, a completat Dragoș Bucur.

Cine este Zametheea, semifinalista de la Românii au Talent 2022. Concurenta i-a impresionat pe jurați în audiții

Duo Gemini, semifinalistele de la Românii au Talent 2022

Duo Gemini, semifinalistele de la Românii au Talent 2022

[Sursa foto: Instagram]

Cine sunt concurenţii din semifinala Românii au Talent 2022

Din cei peste 300 de concurenţi, doar 24 de concurenţi au ajuns în cele două semifinalele live de Românii au Talent 2022. Nouă dintre aceştia au trecut direct în semifinale, fiindcă au primit Golden Buzz din partea unui jurat sau prezentator, iar ceilalţi 14 semifinalişti au fost aleşi riguros de către juraţii şi prezentatorii emisiunii.

Citeste si: Semifinaliști Românii au Talent 2022. Vezi cine sunt cei 24 de SEMIFINALIȘTI de la Românii au Talent, sezonul 12 FOTO

Cei NOUĂ concurenţi care au fost trimişi direct în SEMIFINALĂ fiindcă au primit GOLDEN BUZZ sunt: Alexandra Croitoru, Gabriela Dincă, Aurel Niamțu, Darius Mabda, Bianca Mihalcea, Martina Meola, Raisa Radu, Alex Dowis și Emanuel Ion.

Cei 15  care au fost aleşi de către juriu şi prezentatori pentru a merge mai departe în SEMIFINALĂ sunt: X-treme Brothers, Alex Furman, Raluca Răducanu, Duo Gemini, DJ Hugo Arthur, Marius Mateș, Ana Maria Mircea, Eva Nicolescu, Sandeep Kale, Ionela Marin, Zametheea, Mihail Kovali, Elvis Constantin Asan, Bianca Ciocârlan și Anamaria Buțurca. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Astăzi are loc FINALA Românii au Talent 2022! Află cine sunt cei 11 finaliști de la Românii au Talent, sezonul 12

Semifinaliști Românii au Talent 2022. Vezi cine sunt cei 24 de SEMIFINALIȘTI de la Românii au Talent, sezonul 12 FOTO

UDI Team, al zecelea Golden Buzz de la Românii au Talent 2022, au fost descalificați

3 zodii vor descoperi o putere interioară puternică din noaptea aceasta

CRESC PENSIILE în România! Budăi tocmai a făcut anunțul în direct: "Ne dorim rezolvarea inechităților"

„Ai scăpat ușor, dacă nu ți-au cerut banii înapoi” Iulia Vântur, criticată pentru un concert

Pericol la bancomat! Ai grijă să nu rămâi fără bani

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies