Cine sunt Duo Turkeev, FINALIŞTII de la Românii au Talent 2021, sezonul 11

Cine sunt Duo Turkeev, FINALIŞTII de la Românii au Talent 2021. Acrobaţii au fost extrem de apreciaţi de juraţii emisiunii.

Duo Turkeev, FINALIŞTIII de la Românii au Talent 2021
Duo Turkeev, FINALIŞTIII de la Românii au Talent 2021[Sursa foto: Instagram]
Autor: Elena Popescu

In articol:

Cine sunt Duo Turkeev, FINALIŞTII de la Românii au Talent 2021. Cei doi soţii alături de fiicele lor, vor merge mai departe în finala sezonului 11 al show-ului de talente.

 Duo Turkeev au trecut de etapa semifinală, iar acum sunt finalişti la Românii au Talent 2021.

Cine sunt Duo Turkeev, FINALIŞTII de la Românii au Talent 2021

Duo Turkeev este un grup format din Dmytro şi Julia, doi soţi care au decis să prezinte numărul lor de acrobaţie la Românii au Talent 2021. Cei doi artişti de circ au împreună un copil, pe Liliya Turkeieva, care a participat la rândul său la de la Românii au Talent, sezonul 11.

Citeste si: Finalişti Românii au Talent 2021! Cine sunt cei cinci concurenţi din prima semifinală, care s-au calificat în finala sezonului 11 FOTO

Duo Turkeev, FINALIŞTIII de la Românii au Talent 2021
Duo Turkeev, FINALIŞTIII de la Românii au Talent 2021[Sursa foto: Instagram]

Cei doi soți s-au cunoscut în Canada. Dmytro lucra atunci la Cirque du Soleil cu o altă parteneră, care s-a accidentat. Cei de la circ au vrut totuși să păstreze în program numărul lor așa că a fost nevoit să-și găsească repede o înlocuitoare.

Au organizat un casting și i-au trimis 5 video-uri finale din care el să-și aleagă viitoarea parteneră. A ales-o pe Julia, actuala lui parteneră de scenă și de viață.

Citeste si: Nu mai puneti leustean la ciorba! Este cea mai frecventa greseala! Medicii trag un semnal de alarma- bzi.ro

Citeste si: Cine este Filip Cioc, finalistul de la Românii au Talent 2021. Concurentul: „În sufletul meu este o explozie cu particule roz de fericire!”

"Din audiţii avem cele mai frumoase amintiri. Ne-a plăcut foarte mult atmosfera de aici. Am fost foarte fericiţi pentru prestaţia noastră. Am fost fericiţi de cum s-a descurcat Liliya.

Am lucrat la Cirque du Soleil timp de nouă ani. Am făcut parte şi din alte circuri şi spectacole mari. Avem experienţa de a lucra pe scene mari şi sperăm ca fiicele noastre să aibă succes şi mai mult.

Liliya a fost prima oară pe scenă la vârsta de patru ani. Acum, va fi şi Renata, la doar trei ani. Suntem antrenaţi şi pregătiţi, dar oricum, e mai greu cu copiii pe scenă.

Este un vis să fim aici şi să mergem mai departe, deocamdată vrem doar să ne bucurăm. Este despre familie, legătură, iubire şi o poveste reală pe scenă", au spus Duo Turkeev în semifinală.

Citeste si: Cine este Ana Maria Mărgean, FINALISTA de la Românii au Talent 2021

Duo Turkeev, FINALIŞTIII de la Românii au Talent 2021
Duo Turkeev, FINALIŞTIII de la Românii au Talent 2021[Sursa foto: Instagram]

Cine sunt finaliştii aleşi în prima semifinală Românii au Talent 2021

Din cei peste 300 de concurenţi, doar 24 de concurenţi au ajuns în cele două semifinalele live de Românii au Talent 2021. ZECE dintre aceştia au trecut direct în semifinale, fiindcă au primit Golden Buzz din partea unui jurat sau prezentator, iar ceilalţi 14 semifinalişti au fost aleşi riguros de către juraţii şi prezentatorii emisiunii.

În prima semifinală live de la Românii au Talent 2021 au performat următorii concurenţi: Dragoş Pădeanu, Bianca Purice, Sara Şmighelschi, Acro Mystic Duo, Duo Turkeev, Rianna Rusu, Andrii și Bogdan Kalashnyk, Narcisa Ungureanu, Ana Maria Mărgean, Daria Batschi Beleca, GIM şi Rareş Trufea.

Însă, doar CINCI dintre aceştia au câştigat un loc în marea finală a emisiunii şi vor avea şansa de a pune mâna pe marele trofeu în valoare de 120. 000 de euro. 

Cei CINCI FINALIŞTI votaţi în prima semifinală live de la Românii au Talent 2021 sunt: Duo Turkeev, Daria Batschi Beleca, Ana Maria Mărgean, GIM şi Rareş Trufea.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Ana Maria Mărgean, FINALISTA de la Românii au Talent 2021, sezonul 11

Cine este Daria Batschi, FINALISTA de la Românii au Talent 2021, sezonul 11

Cine este Rareș Trufea, FINALISTUL de la Românii au Talent 2021, sezonul 11

Astăzi, 5 zodii scapă de probleme și câștigă bani mulți

Calendar Ortodox 27 iulie 2021. Ce este interzis să faci de Sfantul Mucenic Pantelimon! Tradiții și obiceiuri

SURPRIZĂ URIAȘĂ! Surpriză uriașă! Cine ar urma să-l înlocuiască pe Florin Călinescu la Românii au talent? O super vedetă Kanal D

S-a dezlănțuit IADUL pe pământ. Flăcările nu pot fi stinse. Imagini cutremurătoare dintr-un loc preferat de români

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies