Cine va prelua conducerea PSD, după ce Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare!

S-a decis! Ce se întâmplă după ce Liviu Dragnea pășește în închisoare.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

S-a decis! Astăzi, Liviu Dragnea a fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare. După aceea, el a fost dus la Penitenciarul Rahova, unde era și așteptat nu doar de autorități, ci și de presă.

Conform Libertatea, Prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, va fi la puterea partidului PSD, cel care a fost condus de Liviu Dragnea înainte să fie arestat.

Citeste si: Unde se afla Irina, cât timp Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare

Citeste si: Liviu Dragnea, în arest. Mai multe persoane au atacat cu pumnii maşina în care se afla

”Am convocat o parte din lideri partidului și dintre miniștri pentru a decide împreună în aceste momente importante. Indiferent de sentimentele pentru Liviu Dragnea, pentru PSD condamnarea președintelui este un moment dificil. Uman vorbind este o dramă pentru el și pentru familia lui. Suntem alături de el și de familie, Nu vom comenta în niciun fel decizia instanței”, a mărturisit Viorica Dăncilă.

Citeste si: Ce spune presa internațională despre arestarea lui Liviu Dragnea! ”Cel mai puternic om din România...”

”Suntem un partid unit, vom strânge rândruile. Mâine am convocat Biroul Permanent la ora 11, Comitetul executiv la ora 18. Nu-mi voi da demisia indifernet de solicitările unora sau altora. Vom respecta decizia Parlamentului în cazul unei moțiuni de cenzură. Avem o guvernare responsabilă și este importat că deținem poreședinția rotativă a Consiliului UE, a mai spus premierul.

Conform Digi24, Viorica Dăncilă a declarat: ”În calitate de preşedinte executiv preiau funcţia de preşedinte al partidului”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate