Cine zicea că e criză economică? Florin Salam, mașină de făcut bani! Video

Ultimele luni, marcate de pandemia de coronavirus, au lăsat urme adânci în buzunarele maneliștilor care nu au mai putut cânta, dar acum, pare-se, Florin Salam s-a apucat de ”recuperări” serioase.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian


In articol:

Florin Salam și-a câștigat, de-a lungul timpului, renumele unui manelist ale cărui servicii costă mult sau foarte mult, pentru fiecare recital suma cerută fiind una astronomică.

Citeste si: Panică printre maneliști! Un producător și un artist, bolnavi de COVID

Citeste si: Cum arată Roxana Dobre în costum de baie! Apariție fabuloasă a soției lui Florin Salam

Citeste si: Betty, declarații tulburătoare despre Florin Salam. Care este adevărata relație dintre fiică și celebrul manelist INTERVIU EXCLUSIV

Citeste si: Domnia Antihristului a început, spune profeția care a prevăzut avioanele și submarinele - evz.ro

Citeste si: Bill Gates a anunţat data când se va termina pandemia de COVID-19. “Oamenii ar trebui să înțeleagă…” - bzi.ro

Deși perioada ultimelor luni a fost ”săracă” în cântări și pentru Florin Salam, sursele WOWbiz.ro ne-au informat că manelistul nu a scăzut deloc pretențiile financiare pentru recitalurile sale, ba chiar dimpotrivă, le-a crescut. Mai mult, chiar dacă cântările sunt mai puține, Florin Salam a găsit soluția să ”își scoată pârleala” în timp record.

Mai exact, pe lângă onorariul obișnuit, Florin Salam negociază, clar, partea de ”ciubuc”. ”Florin Salam, la cântări, întreabă sincer cine vine, dacă sunt bogați și dacă chiar le plac manelele. Nu se mai complică cu evenimente mici, vrea să fie sigur că face bani serioși din dedicații”, ne-a spus sursa noastră.

De altfel, zilele trecute, Florin Salam a fost invitat să cânte la un eveniment la care au participat mai multe zeci de persoane. Iar acolo, în formă maximkă, manelistul Florin Salam a făcut bani mai mulți decât o familie obișnuită, într-un an. Nu de altceva, dar la fiecare câteva secunde de cântare, Florin Salam era întrerupt – și se lăsa întrerupt, fără să se supere, mai ales că răsăreau bancnotele în mâna lui mai ceva ca ciupercile după ploaie – pentru câte o dedicație. Iar din filmările ajunse în spațiul public se poate observa că Florin Salam ”încasa” doar bancnote mari, fie că era vorba de banalii lei, fie că era vorba de euro. Evident, în stilul lui caracteristic, Florin Salam a avut grijă ca dedicațiile pe care le-a făcut să fie pe gustul petrecăreților, motiv pentru carem, la un moment dat, ”mașina de bani” reprezentată de manelist a ajuns să strângă sume pentru care un director de multinațională s-ar înverzi de ciudă.

Florin Salam, cheltuieli uriașe cu Roxana Dobre

De curând, Florin Salam a decis să cheltuiască o mică avere în bani, de ordinul miilor de euro, pentru a o face fericită, din nou, pe Roxana Dobre. Mai exact, Florin Salam a scos din buzunar câteva mii de euro și i-a spus frumoasei sale partenere de viață, nu tocmai romantic, dar extrem de practic, să își cumpere orice și-ar dori. Iar Roxana Dobre, fără să stea prea mult pe gânduri, a dat o fugă la una dintre cele mai de lux bijuterii din oraș, loc în care a cheltuit bănuții primiți de la Florin Salam. E adevărat, bijuteriile pe care și le-a cumpărat Roxana Dobre din banii lui Florin Salam sunt și o adevărată investiție, șansele ca superbul colier de perle și brățara aferentă să se devalorizeze fiind nule.

Ce spune Florin Salam despre Roxana Dobre?

Relaţia dintre Florin Salam şi Roxana Dobre nu a fost tot timpul una în care să fie totul roz. De altfel, scandalurile dintre cei doi sunt cunoscute în showbiz-ul românesc, dar, de fiecare dată, Florin Salam şi Roxana Dobre au reuşit să treacă peste ele. ”Toată lumea vrea să o îndepărteze de mine, dar nu o să reuşească. Eu, în primul rând, o iubesc. Orice persoană pe care o ţin lângă mine, eu - ca lider, pentru că eu sunt lider, eu dacă spun ceva, înseamnă că îl locul acela sunt lider - nu îmi ţin niciodată persoane lângă mine pe care nu le iubesc. Eu, dacă o ţin pe Roxana, o ţin că o iubesc, Roxana îmi aparţine, e viaţa mea, e mama copiilor mei, e frumuseţea mea”, spunea Florin Salam, anul trecut, despre Roxana Dobre.

 

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Iată cine este bărbatul care a intrat la închisoare din cauza Andreei Esca!

Nu mai dați copiilor aceste medicamente! Un medic celebru din România avertizează. Fac mai mult rău

Cea mai bună rețetă pentru salamul de biscuiți. Este și de post. În plus se prepară în doar zece minute și este extrem de delicios

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Nemilosul Istanbul”, Seniz, intre viata si moarte, pe patul de spital

Nici un parastas fără scandal pentru Cornel Galeș! Scene incredibile, la cimitir: ”Iau toate florile voastre și le arunc de pe mormânt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies