Circulație restricționată în drumul spre mare! Un accident cu trei mașini a avut loc în urmă cu puțin timp

Traficul pe Autostrada Soarelui este restricționat din cauza unui accident în care au fost implicate trei mașini.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Circulație restricționată în drumul spre mare! Accident cu trei mașini


In articol:

Circulaţia este restricţionată sâmbătă dinineaţă pe Autostrada Soarelui din cauza unui accident în care au fost implicate trei maşini, o persoană fiind rănită uşor. Pe drumul spre litoral deja este aglomeraţie şi se circulă în coloană.

Citeste si: Cazul Caracal! De pe telefonul lui Dincă se apelezează zilnic un singur număr! Care este acela

”Pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, la kilometrul 81, în zona localităţii Dor Mărunt, judeţul Călăraşi, pe sensul către litoral, traficul rutier este oprit din cauza unui accident în care au fost implicate trei autoturisme. În urma evenimentului o persoană a fost rănită uşor”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, potrivit News.ro.

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

Circulație restricționată în drumul spre mare! Un accident cu trei mașini a avut loc pe Autostrada Soarelui

Deja pe Autostrada Soarelui,  pe sensul către litoral, valorile de trafic sunt crescute, iar pe anumite tronsoane se circulă în coloană.

Citeste si: Clisura Dunării – frumusețea nepereche a fluviului! Sâmbăta, de la ora 15:00, în “ROventura”, la Kanal D

De asemenea, tot pe sensul către litoral, la kilometrul 143+300 de metri, oraşul Feteşti, judeţul Ialomiţa, sunt făcute lucrări de reparaţii la partea carosabilă, iar banda de urgenţă şi banda unu sunt restricţionate până la finalizarea lucrărilor.

Citeste si: Certuri aprinse la "Puterea Dragostei": "Decât să fiu d-aia care se duce cu toți bărbații..." Cine a jignit? Urmărește o ediție incendiară "Puterea dragostei" SÂMBĂTĂ, de la 16:00 și 19:00

Pentru prevenirea producerii unor accidente de circulaţie, poliţiştii recomandă şoferilor să mărească distanţa în mers între autovehicule, să folosească luminile de întâlnire şi să nu se angajeze în depăşiri riscante.

De asemenea, îi sfătuiesc pe cei care încheie coloane de autovehicule care încetinesc sau opresc brusc să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe şoferii care se apropie din spate să reducă din timp viteza. 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate