Clădire incendiată de o mână criminală. Peste 12 persoane au murit pe loc

O clădire a fost incendiată de o mână criminală. Zeci de mașini de pompieri au sosit la fața locului.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Cel puțin 10 persoane ua murit și mai multe zeci de persoane au fost rănite, după ce o clădire a fost incendiată de o mână criminală.

Incidentul șocant a avut loc în orașul japonez Kyodo, iar oamenii legii susțiun că un bărbat ar fi intrat într-un studio de animație și ar fi pornit un incendiu, în mod intenționat.

Citeste si: Anunțul lui Alex Velea și al Antoniei! Băieții lor au căpătat un alt nume de familie!

Citeste si: Iubita l-a lăsat acasă cu bebelușul lor. După o oră, bărbatul a dat un telefon la ambulanță! Ce îi făcuse micuțului

Citeste si: Cei care au permis trebuie să citească asta! Ce schimbări se produc când reînnoiești sau obții permisul

Principalul suspect se află printre persoanele rănite în incendiu și a ajuns deja în custodia Poliției, fiind dus la spital. Au început cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs tragedia.

Imaginile surprind un fum alb ieșind pe geam

Poliţia suspectează o mână criminală. "Un bărbat a vărsat lichid inflamabil şi a dat foc", a declarat un purtător de cuvânt al prefecturii poliţiei din Kyoto.

„Urmărim situaţia şi vom vedea cum vom proceda, nu putem spune mai multe pe moment", a declarat pentru AFP o persoană de la sediul central al studioului.

Timp de mai bine de două ore, pompierii nu au reușit să lichideze focul, televiziunile nipone difuzând mai imagini cu un fum alb care ieșea prin ferestrele clădirii.

35 de mașini de pompieri au ajuns la fața locului pentru a stinge focul. Printre persoanele care au fost rănite grav au fost și multe care și-au pierdut cunoștința din cazua fumului.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate