Clanul Duduienilor, pus la pământ de moartea lui Emi Pian! WOWbiz.ro are detalii incredibile din ”subteranele” lumii interlope bucureștene

Asasinarea lui Emi Pian, încarcerarea celor doi frați ai săi care au încercat, la rândul lor, să îl ucidă pe cel care le-a omorât liderul, pare să fi pus la pământ clanul Duduienilor, iar problemele lor nu au întârziat să apară.


In articol:

Emi Pian
Emi Pian a fost ucis la barbut[Sursa foto: Facebook]

Mai exact, susțin surse foarte bine informate, lumea interlopă este acum în fierbere, și nu doar din cauza unui posibil război din răzbunare pentru uciderea lui Emi Pian, ci și pentru reîmpărțirea sferelor de influență.

Citeste si: Jador, vânat de familia lui Pian! Scandalul a luat amploare, manelistul de la ”Puterea Dragostei” chiar e în pericol

Citeste si: Imagini fără perdea! Ce făcea Bianca Pop pe când Emi Pian era condus pe ultimul drum

Citeste si: Noi indicii din noaptea jafului, care a avut loc în locuința lui Culiță Sterp- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Citeste si: Alexandru Cumpănașu, amenințat de clanul Duduianu, după moartea lui Emi Pian? ”Vor să mă taie”

”Duduienii nu mai au lichidități. Au mari probleme cu banii. Sunt sume uriașe de recuperat de la diverși datornici, undeva la ordinul a patru milioane de euro.

Așa se zvonește, doar că nu are cione să pună în mișcare recuperarea datoriilor cu Emi Pian mort și cu frații lui în arest”, ne-a spus, în exclusivitate, sursa noastră. Mai mult, ne-a precizat acesta, problemele financiare ale Duduienilor au devenit cunoscute în anumite cercuri. ”Li s-a cerut și împrumut, zilele trecute și nu au avut banii necesari.... Iar asta, ca imagine, îi poate distruge pentru că, dacă acum nu au bani, respectul pentru ei poate dispărea.
Mai ales că, neavând bani să împrumute pe cineva, acesta a appelat la alții, iar asta înseamnă că își pierd clienții și sursa profiturilor”,
ne-a mai spus sursa noastră.

Iar asta nu e tot, ni se precizează. Pentru că, evident, dacă nu mai au bani, cum domeniul în care funcționau este mai volatil decât orice altceva, lucrurile se complică teribil pentru ei. ”Locul lor, ca și cămătari, este, acum, contestat.

Cu Emi Pian mort, cu cei doi frați ai lui închiși, sfera lor de influență este mult redusă, iar locul lor este, acum, motiv de dispută între alte clanuri care vor să se extindă. Iar de fiecare dată, o asemenea extindere se face în două feluri: prin război îbntre clanuri și prin fidelizarea clienților...”, ne-a mai spus sursa citată.

Clanul Duduienilor încearcă să se replieze

Evident, în ciuda faptului că Duduienii sunt lipsiți de liderii din familia lui Emi Pian, nu stau și văd cum se ăprăbușește totul ca un castel din cărți de jos. ”Încearcă unii și alții, locotenenții din grupare, să facă presiuni pentru recuperarea banilor până când nu este prea târziu. Dar, acum, trebuie să fie cât mai discreți, se știu ca fiind în vizorul tuturior, așa că nu pot să pună în mișcare mecanismele pentru a-i convinde pe cei pe care i-au împrumutat că trebuie să dea, repede, banii înapoi. În plus, așa cum e de așteptat, au strâns rândurile pentru a încerca să salveze ce mai poate fi salvat și, normal, să facă o serie de alinațe pentru a se proteja și care să îi asigure că răzbunarea va fi așa cum trebuie”, ne-a mai spus sursa noastră.

Emi Pian
Emi Pian, liderul clanului Duduienilor[Sursa foto: Facebook]

Asasinarea lui Emi Pian anunță războiul în lumea interlopă?

Pe 4 augustdimineața, Emi Pian, liderul clanului Duduianu, pe numele său real Florin Mototolea, a fost ucis în stil mafiot, de un reprezentant din clanul rival, Rinu. Tot conflictul a pornit de la o discuție pe care au avut-o în timpul unui joc de barbut, cei doi certându-se și ajungându-se să se înjunghie. Emi Pian a fost înjunghiat cu un briceag, în timpul unei lupte și a murit la spital. Potrivit unor martori, de cum a simțit că a fost înjunghiat, Emi Pian i-ar fi strigat fratelui său, Grațian, care era față: „ M-a tăiat! Ia și omoară-l!”. Atunci, Grațian ar fi apucat un topor pe care l-a văzut în apropiere și l-a lovit pe agresorul fratelui său, fără să reușească însă să îl ucidă. În schimb, acum, cei doi frați ai lui Emi Pian sunt cercetați pentru tentativă de omor și arestați preventiv, iar lumea interlopă a Bucureștiului e în fierbere, autoritățile așteptându-se la un război total.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ți-ai schimbat telefonul și vrei să îți recuperezi mesajele de pe Whatsapp? Vezi ce trebuie să faci

Au sarbatorit primul an de relatie! Cine sunt cei doi actori care nu ezita sa isi declare public iubirea

Un nou cuplu neașteptat s-a oficializat în showbiz-ul românesc! Inna se iubește cu un cunoscut rapper

Previziuni astrale pentru luna Septembrie. Care dintre zodii vor avea o lună perfectă

Veste BOMBĂ despre Elena Băsescu! Ce s-a întâmplat cu fiica lui Traian Băsescu

Cine este Sorin Georgian Olariu, salvamarul care şi-a pierdut viaţa încercând să salveze un om din apele învolburate ale Mării Negre

Cu ce își ocupă timpul liber Traian Băsescu, după ce și-a pierdut privilegiile de fost șef al statului

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies