Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri tulburătoare în plin divorț! Ce a spus despre Gabi Bădălău

În plin divorț, Claudia Pătrățcanu a vorbit despre despărțirea de Gabi Bădălău.

Autor: M.B.

In articol:

Claudia Pătrășcanu a anunțat anul trecut, la jumătatea lunii august, că ea și soțul ei, Gabi Bădălău, nu mai formează un cuplu. Atunci, artista a publicat un mesaj pe pagina ei de Facebook în care spunea că a fost supusă multor umilințe de-a lungul căsniciei și că a fost înșelastă de mai multe ori de bărbatul căruia i-a dăruit doi copii.

La cinci luni după anunțul despărțirii, Cladua Pătrășanu a decis să vorbească din nou depsre relația pe care a avut-o cu Gabi Bădălău. În plin divorț, a povestit despre cum s-a schimbat soțul ei atunci când în viața lui a apărut o altă femeie.

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

„Adevăratele dureri sunt cele pe care le duci în tăcere şi în legătură cu care nu vrei să fii nici compătimit şi nici mângâiat. Omul pe care îl iubeam, cel pe care îl consideram sufletul meu pereche, pe care l-am ales şi căruia i-am dăruit doi copii superbi şi sănătoşi dispăruse, de o lungă perioadă de timp, din viaţa de familie. Se întâmplase cu un an în urmă ca, în viaţa iubirii mele, a tatălui copiilor mei, să apară altcineva.

Soţia şi copiii nu mai contau, ne uitase, păream nişte străini. Implicarea, respectul, sentimentele lui nu mai existau, nu mai era acel bărbat căruia i-am dăruit totul, pentru care am renunţat la multe şi căruia i-am dăruit doi copii. Nu mai ştiam cum arată, cine este, ce vrea, de ce continuă să mă mintă din orice, de ce nu apărea când aveam nevoie de el. Nu mai era pentru noi.
În schimb, era pentru altcineva.

Am trăit mult timp în minciună, durere, suferinţă, singurătate şi umilinţă. Aveam discuţii fără niciun rezultat. După multe insistenţe şi rugăminţi, chiar şi cererea unui divorţ amiabil, după alte şi alte apariţii ale lui lângă acea femeie de care toată lumea ştia, dar nimeni nu lua atitudine, mi-am luat inima în dinţi şi am scris acel mesaj, după care m-am trezit dată afară din casă de către omul căruia m-am dăruit, cândva.

Şi nu am fost dată afară singură, ci cu ambii copii”, a povestit Claudia Pătrășcanu pentru Ok! Magazine.

Citeste si: Lovitură după lovitură pentru familia Aurei Ion, tânăra care a murit în tragedia aviatică din Apuseni

Cum a anunțat Claudia Pătrășcanu divorțul de Gabi Bădălău 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Rona Hartner a încercat să se sinucidă!

Cum arată mormântul regretatei Denisa Răducu, după ce a ars ca o torță!

Ștefan Manolache, iubitul Andreei Antonescu, condamnat la închisoare! A împușcat un taximetrist în plină stradă

Selly, pus la punct de către Lucian Mîndruță: „Ipocrizia unui băiat care mai ieri dădea lecții sistemului de învățământ românesc”

Horoscop 3 martie. O zodie are probleme majore miercuri: Esti foarte aglomerat, ai mult de munca şi niciun spor

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Blestemul Faraonilor se pregătește să facă noi victime! O descoperire epocală

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies