Cleopatra Stratan pozează din ce în ce mai sexy! Fanii au criticat-o dur: „Te strici și tu, ca restul vedetelor”

Cleopatra Stratan a publicat pe pagina ei de Instagram o fotografie care a stârnit replici neașteptate din partea fanilor.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Cleopatra Stratan a intrat pentru prima dată în atenția publicului din România pe vremea când avea doar trei ani și jumătate. Milioane de oameni au fost impresionați de felul în care a interpetat prima ei melodie, „Ghiță”.


In articol:

fara descriere

După o abesență de 12 ani, Cleopatra Stratan a revenit în muzică. Nu numai că muncește pentru a-și construi o carieră, dar aspectul ei fizic s-a schimbat radical. Copilul care a emoționat românii până la lacrimi a devenit o adolescentă care pozează provocator și publică fotografiile pe rețelele de socializare.

Recent, Cleopatra Stratan a publicat pe pagina ei de Instagram o fotografie în care apare îmbrăcată într-un body colorat. „De dragul iubirii, sub dușul fericirii!❤️☺️”, a scris adolescenta în dreptul imaginii.

fara descriere

Mulți au apărat butonul de like și i-au transmis gânduri bune, alții nici nu au recunoscut-o, iar câțiva au criticat-o dur pentru apariția ei. „Încet încet te strici și tu, ca restul vedetelor”, i-a scris un urmăritor artistei.

fara descriere

Cleopatra Stratan și-a mărit buzele?

Cleopatra Stratan a publicat pe pagina ei de Instagram o fotografie în care pare că a trecut pe la medicul estetician și și-a mărit buzele.

„În caz de ceva, jur că nu e photoshop😂💋”, a scris Cleopatra Stratan în dreptul imaginii.

Urmăritorii de pe Instagram au reacționat imediat, iar unele dintre mesaje nu au fost pozitive.

fara descriere

„Aoleuuu... De ce va maltratati fețele in halul asta? Deveniți hidoase cu machiajul care nu fac decat sa urateasca omul”, „Cleopatra, scuze că te întreb, și buzele???”, „Te-ai transformat si ai ajuns si tu in randul fetelor comune! Păcat...”, sunt câteva dintre mesajele primite de Cleopatra Stratan.
De cealaltă parte, fanii i-au spus tinerei artiste că este superbă. „Sigur asta e fetița care cânta Ghiță?😁Waaw😍😍”, „Arati minunat, Cleo 🙌😋🌹”

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate