Clipe de groază pentru Andreea Bănică. Băieţelul ei a băgat cheile în contact şi a pornit maşina! "Am bufnit în plâns"

Andreea Bănică şi fiul ei, Noah Andrei, au fost invitaţi astăzi la Teo Show.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Cântăreaţa Andreea Bănică şi-a adus băieţelul în platoul emisiunii Teo Show. Noah este un copil liniştit, dar face şi boacăne. Mămica lui a povestit ce sperietură a tras, recent, după ce fiul ei s-a urcat la volanul maşinii bunicii lui şi a pornit-o.

Clipe de groază pentru Andreea Bănică. Băieţelul ei a băgat cheile în contact şi a pornit maşina. Ea a povestit tot: "Am bufnit în plâns"

fara descriere

Citeste si: Cum arăta Jador înainte de a intra în casa de la Puterea Dragostei! Fotografii inedite

Citeste si: Doliu în România. Un cunoscut judecător a murit!

Citeste si: Alertă meteo! ANM anunță fenomene periculoase! Care sunt zonele vizate

 

"Este pasionat de maşini. Copilul ăsta a pornit o maşină. La vârsta lui. Ne-am speriat cu toţii. Am disperat. Eu eram în America, în turneu. Am auzit nişte ţipete prin casă. El era cu bunica şi pornise maşina. Nu vreţi să ştiţi. Am înnebunit. Îmi tremurau mâinile şi picioarele. M-a luat şi capul. M-a bufnit un plâns! Nu înţelegeam ce se întâmplă. Abia după 25 de minute am aflat că acest domn a pornit maşina. Era în maşina cu bunica. A luat cheile, le-a băgat în contact şi a pornit maşina. Bunica are o maşină 'manuală'. În faţa casei, acasă. Supravegheat. Bunica nu a mai ştiut ce să facă în momentul ăla. Au sărit toţi, au ţipat toţi. Bunica, sora, menajera...Toţi care erau acolo. Am zis că de-acum înainte vom ascunde cheile, domnul e pericol public", a spus Andreea Bănică la Teo Show.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate