Cum arăta Jador înainte de a intra în casa de la Puterea Dragostei! Fotografii inedite

Jador este de câteva luni concurent în show-ul Puterea Dragostei, unde a venit să-și găsească iubirea.

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

Jador și-a cunoscut celebritatea după ce a venit la Puterea Dragostei, astfel că dintr-un tânăr artist la început de drum, el a devenit acum un superstar printre iubitorii manelelor.  Jador are numeroși fani atât în țară cât și în străinătate, iar ofertele pentru concerte curg.

Jador de la Puterea Dragostei și-a mărit onorariul de la concerte

De altfel, onorariul artistului a explodat. Pentru un program de o oră şi jumătate, cu formaţia, tânărul de 24 de ani percepe un onorariu de aproape 4000 de euro, sumă din care rămâne cu mai bine de jumătate după ce plăteşte instrumentiştii.

Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei vorbește deschis despre probleme cu potența! Cântărețul a spus tot adevărul, fără niciun pic de jenă! ”De emoție, n-a mers”

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Citeste si: A făcut sau nu Alex Bobicioiu dragoste cu Bianca de la Puterea Dragostei? Cum răspunde tânărul la această întrebare

Citeste si: Thalida de la Puterea Dragostei, adevărul despre relația cu Jador! ”Am hotărât să...” Declarații exclusive

Ei bine, Jador cânta și înainte de a intra în emisiunea ”Puterea Dragostei”, iar imaginile mai vechi cu Jador sunt acum extrem de căutate. Anul trecut, Jador avea altfel coafura, cu părul lăsat mai lung, iar în urmă cu câțiva ani, era ras și mult mai slab. Acum, Jador a început să facă mai mult sport, iar trupul său se vede că e lucrat la sală.

Jador este unul dintre cei mai iubiți concurenți din casa de la Puterea Dragostei, în ultimele săptămâni el reușind să obțină cele mai multe voturi și titlul de ”lider al casei”, inclusiv premiul de 1.500 de euor săptămânal. Jador a anunțat de fiecare data ce face cu banii câștigați, el donând până acum mare parte din banii luați din emisiune pentru diverse cazuri umanitare.

Galerie foto 
Citește și:

Zănoagă și Simina se despart?! S-au contrat la Puterea Dragostei: "Dacă atâta te duce capul"

Roxana nu este singura de la Puterea Dragostei care a trecut pe la estetician! Uite ce schimbare şi-a făcut Simina Loica! Îţi place cum îi stă?

Iancu Sterp de la Puterea Dragostei i-a vandalizat maşina fratelui său! Vezi cum a reacţionat Culiţă Sterp după ce şi-a văzut limuzina mâzgălită cu spray! VIDEO

Thalida de la Puterea Dragostei, noi dovezi incendiare ale relației pe care a avut-o cu Kamara! Cum s-au despărțit cei doi EXCLUSIV

Ștefan Bănică Jr. și fiul lui, apariție de senzație la un show culinar! "“Am făcut genunchi de șarpe..."

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies