Vedete

Clipe de groaza pentru Israela, cu doua zile inainte sa moara: "Era foarte speriata, primise amenintari. Mi-a spus ca o omoara..."

Clipe de groaza pentru Israela, cu doua zile inainte sa moara. O buna prietena a regretatei vedete a povestit ce a vorbit cu ea.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Clipe de groaza pentru Israela, cu doua zile inainte sa moara: "Era foarte speriata, primise amenintari. Mi-a spus ca o omoara..."icon photo
Israela avea motive sa fie foarte speriata, avea niste probleme despre care nu a putut sa dea prea multe detalii in discutia cu prietena ei.

„Am vorbit cu Israela cu două zile înainte să moară, era speriată. Am sunat-o după interviu şi când a răspuns mi-a spus în engleză: this is the police, what do you want?! i-am spus că sunt eu şi şi-a schimbat vocea, era foarte speriată, posibil că a primit nişte ameninţări, ea a răspuns în engleză avea o voce răguşită şi mi-a spus să o scuz că are nişte probleme, nu ştiu cine o sunase şi ea nu cunoştea numărul de pe care am sunat-o. Era un număr străin, am vorbit vreo 45 de minute şi am vorbit despre relaţia cu Liviu şi suferea foarte mult. A dat multă dragoste unei persoane nepotrivite, mi-a spus că a piedut mulţi bani şi a vândut tot, mi-a spus că nu o să o mai prind  în viaţă că astmul o omoară, i-am spus să nu vorbescă aşa, s-a încheiat discuţia, am vorbit foarte mult timp.”, a spus prietena Israelei in cadrul unei emisiuni de televiziune. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune