CLIPE DE TEROARE la EXATLON la patru dimineața!  O ”faimoasă” a fost mușcată de un păianjen și a făcut șoc anafilactic! Dezvăluiri uluitoare făcute de medicii din Republica Dominicană

Cristina Nedelcu a trecut prin mari emoții la Exatlon, în sezonul 2, după ce a fost mușcată de un pătanjen. Medicul a povestit tot ce s-a întâmplat în acea seară

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

Dezvăluiri uluitoare apar la un an de la Exatlon! Cristina Nedelcu, una dintre cele mai îndrăgite ”faimoase” din sezonul 2, a trecut prin clipe cumplite în Republica Dominicană și a fost la un pas de o mare nenorocire.

Citeste si: Diana Bulimar de la Exatlon a afişat un decolteu ameţitor! Vezi cea mai sexy fotografie cu fosta Faimoasă!

Citeste si: Cătălin Cazacu, noapte nebună cu Margherita din Clejani! ”Vulturul”, atac asupra ”prăzii”, într-un club de noapte

Citeste si: Faimosul Yamato Zaharia, provocare uriașă pentru Ionut Jaguarul Sugacevschi! ”Este clar că se cam... teme”

Cristina Nedelcu a trecut prin mari probleme la Exatlon

”Într-o seară, pe când stăteam la baracă, una dintre fetele noastre a fost mușcată de un păianjen. Unora li s-ar părea un lucru banal, dar, credeți-mă, acolo, în mijlocul junglei, păianjenii sunt uriași, iar mușcătura lor poate fi cumplită, cu multe repercursiuni. Îmi amintesc că era la primele ore ale diminineții și Cristina Nedelcu, fiindcă despre ea este vorba, avea un ochi tumefiat. Ne-am îngrozit și am chemat imediat doctorul”, a povestit Yamato Zaharia la emisiunea ”Ștafeta mixtă” de la WOWbiz.ro!

”Azi m-am trezit cu un ochi foarte umflat! Nu puteam să văd! M-am trezit cu pete uriașe pe mine, cred că am făcut o alergie, m-am mușcat un păianjen cred!”, a spus și Cristina Nedelcu, la vremea respectivă, atunci când a fost întrebată pe traseu de Cosmin Cernat.

Cristina Nedelcu a făcut șoc anafilactic la Exatlon! ”I-am făcut Cristinei un vaccin special, apoi, i-am administrat un antibiotic specific zonelor de junglă”

Mai mult, invitat la WOWbiz.ro, medicul Richard Santos, cel care a avut grijă de sănătatea ”faimoșilor” români în primul și cel de al doilea sezon, avea să spună cu adevărat cât de gravă a fost atunci situația.

”Îmi amintesc perfect acel moment. Cristina Nedelcu a făcut șoc anafilactic la Exatlon. Era patru dimineața! Brusc, ea s-a trezit cu o mușcătură de păianjen pe corp, iar eu am intervenit medical imediat! În astfel de situații, trebuie să acționezi rapid, în caz contrar, alergia s-ar fi agravat. I-am făcut Cristinei un vaccin special, apoi, i-am administrat un antibiotic specific zonelor de junglă, pentru a îndepărta pe moment problema. Cristina s-a și speriat atunci, însă, încet, încet, și-a revenit. În câteva zile, a ajuns la forma obișnuită și a putut concura normal”, a povestit doctorul Dominican Richard Santos, în exclusivitate, la ”Ștafeta mixtă”de la WOWbiz.ro!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate