Clipe dramatice pentru Ioana Tufaru! Și-a internat soțul în spital, cu pneumonie, în plină pandemie de coronavirus: „Am inima frântă”

Ioana Tufaru și-a internat soțul în spital, Ionuț având probleme la plămâni.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Ioana Tufaru și-a internat soțul în spital, acum cîteva zile. Ea și-a anunțat amicii, pe facebook, că se simte cu „inima frânta”, după ce a postat locația în care se afla alături de partenerul ei de viață, Ionuț Mardare.

Citeste si: Cum a murit Anda Calugareanu. Drama cumplita povestita de sotul artistei

Citeste si: Anda Calugareanu dansa si canta cand facea curatenie! Era artista si in spatele camerelor.

Citeste si: Ioana Tufaru ne-a arătat în ce condiţii locuieşte, în plină pandemie! Imagini din garsoniera ei din Militari!

Ei au ajuns la Spitalul de Pneumoftiziologie Sfântul Ștefan, din București, iar amicii au fost exterm de îngrijorați, mai ales că Ioana nu a dar mai multe detalii legate de vizita la unitatea spitalicească. (vezi câți bani câștigă Ioana Tufaru de pe urma părinților ei)

fara descriere

Ioana Tufaru și-a internat soțul în spital: "Sunteți bine? Mă sperii!"

„Ce s-a întâmplat Ioana ???.... Ce ați pățit?! Doamne ferește!! Sunteți bine?! Mă sperii!!”, au postat amicii apropiați ai Ioanei Tufaru. "Soțul meu, niste probleme! O pneumonie, se pare, l-am internat!”, a explicat Ioana.

„Imi pare rau, aveti grija...sper sa-i faca si testul de covid..(ca asa e procedura..cica) sanatate maxima!!!”, a reacționat o altă amică, îngrijorată de faptul că cei cu afecțiuni la plămâni sunt mai expuși la coronavirus, după cum s-a anunțat în timpul pandemiei. „Nu știu! O să vedem!​”, a încheiat Ioana Tufaru.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate