Câți bani câștigă Ioana Tufaru de pe urma părinților ei! Ioana încasează drepturi de autor pentru actorii Anda Călugăreanu și Dan Tufaru!

Părinții Ioanei Tufaru sunt celebrii actori Anda Călugăreanu și Dan Tufaru.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Părinții Ioanei Tufaru sunt celebrii actori Anda Călugăreanu și Dan Tufaru.


In articol:

Părinții Ioanei Tufaru sunt doi din actorii emblematici de dinainte de Revoluția 1989, Anda Călugăreanu și Dan Tufaru. Anda Calugareanu, care a fost și o cântăreață excepțională, a nascut-o prematur pe Ioana, în 1978, iar imediat dupa nastere au aparut complicatiile, Ioana suferind o dubla bronhopneumonie, fiind nevoita sa stea 24 de zile sub un "clopot" de oxigen. Cu toate acestea, Anda Calugareanu a fost mereu langa fiica sa, pana in 1992, cand a decedat, Ioana avand atunci doar 14 ani. (vezi cum și-a pus Ioana Tufaru copilul în pericol)

Citeste si: Cum a murit Anda Calugareanu. Drama cumplita povestita de sotul artistei

Citeste si: Anda Calugareanu dansa si canta cand facea curatenie! Era artista si in spatele camerelor.

Citeste si: Băsescu, adevărul despre pensii și salarii, după alegeri. „E o prostie!” - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Citeste si: Ioana Tufaru ne-a arătat în ce condiţii locuieşte, în plină pandemie! Imagini din garsoniera ei din Militari!

Copilaria Ioanei a fost un calvar pentru parinti, asa cum a relatat Stela Popescu, o apropiata a familiei. „Vine şi timpul când se naşte Ioana, rodul iubirii Andei şi a lui Dan. Iată însă că acest copil nu-i poate face fericiţi. Dă semne de un comportament deviant şi, deşi vorbeşte aparent logic, acţiunile sale sunt anormale. Anda o poartă pe la un număr mare de doctori în ţară, şi în străinătate, dar nimeni nu reuşeşte să-i detecteze boala. Se vorbeşte despre schizofrenie”, a scris Stela Popescu in revista Taifasuri.

Câți bani câștigă Ioana Tufaru. Figurează ca titular de drepturi

„Eu aveam un an si jumatate cand s-au despartit parintii mei, dar mi s-a povestit ca tatal meu nu a fost usa de biserica in timpul casniciei. A inselat-o pe mama la greu, dar nu a lasat-o pana nu a cunoscut-o pe Vasilica Tastaman, care parca i-a luat mintile. Am inteles ca a iubit-o nebuneste. La un moment dat, s-a dus acasa la mama si i-a spus, sec, "fa-mi bagajele ca plec". Iar ea, o doamna, s-a conformat", declara Ioana Tufaru pentru WOWbiz.ro. Dan Tufaru a decedat și el, în 2002, la 58 de ani, astfel că Ioana a rămas orfană.

Fără surse de venit, Ioana s-a bazat multă vreme pe banii pe care i-a încasat din drepturile de autor rezultate din aparițiile la televiziune și radio ale părinților săi. Ioana s-a înscris astfel în UCMR-ADA, Asociația pentru Drepturi de Autor a Compozitorilor, figurând ca titular de drepturi pe o listă din 2010. Atunci, Ioanei i s-a repartizat, pentru tot anul, o sumă brută de 804 lei, din care i s-au reținut, ca impozit și comision, aproximativ 200 de lei. În 2011, numele Ioanei a apărut pe o altă listă emisă de UCMR-ADA, intitulată situatie centralizatoare - plata 26 septembrie 2011, suma brută fiind de 53 de lei, iar cea netă de 32 lei. Ioana Tufaru este și membră a CREDIDAM (Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiștilor Interpreți), instituție care nu a făcut publice sumele încasate de membrii săi.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Zodiile cu un noroc incredibil în 2021

Zi crucială pentru România! Se decide SFÂRȘITUL pandemiei de COVID-19

Impresionant! Draga Olteanu Matei, scrisoare de adio pentru români, descoperită după moartea sa: Mesajul viral artistei

Ioana Tufaru e disperată că nu are măști de protecție împotriva coronavirusului, după anunțul lui Klaus Iohannis că acestea devin obligatorii!

Cu ce-și hrănește copilul Ioana Tufaru, după ce soțul ei a fost trimis în somaj tehnic: "Suntem la limită cu banii. De Paște am cumpărat doar..."

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies