Clipe dramatice pentru Mihai Mitoșeru. Mesaj de ultim moment

Mihai Mitoseru a postat o imagine cu mama sa, care a fost internata pentru investigatii amănunțite la o clinică din România.

Distribuie pe:

Autor: Cristi Bus

Clipe dramatice pentru Mihai Mitoșeru. Mesaj de ultim moment
Clipe dramatice pentru Mihai Mitoșeru. Mesaj de ultim moment


In articol:

Mihai Mitoșeru a dezvăluit că trece printr-o perioadă plină de emoții după ce mama sa a acuzat probleme grave de circulație. Totuși, vedeta TV și-a pus toată încrederea în doctorul Pătruț și a anunțat că lucrurile se desfășoară așa cum și-au dorit toți. 

„Mama are niște probleme de circulație, dar se rezolva (speram) cu un simplu tratament, eu sunt foarte bine la o luna de la operatie și mi-a zis D/ul Profesor Pătruț ca pot sa joc fotbal! Multumim mult echipei medicale și dorim sănătate tututuror!„. a fost mesajul lui Mitoșeru. 

Clipe dramatice pentru Mihai Mitoșeru. Mesaj de ultim moment
Clipe dramatice pentru Mihai Mitoșeru. Mesaj de ultim moment

Citeste si: Se petrece chiar acum! Universul ne trimite un mesaj amenințător - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Mihai Mitoșeru s-a împăcat cu Noemi?

Mihai Mitoșeru și Noemi au revenit la sentimente mai bune unul față de celălalt, la aproape 8 luni de la divorț. Împăcarea a venit aproape miraculos, într-un moment în care nimeni nu mai credea că acest lucru este posibil. ”Deocamată nu se poate vorbi despre o relație. Iar ei nu vor recunoaște momentan că mai e ceva între ei”, ne-au relatat, însă, surse din apropierea celor doi.

Mihai Mitoșeru s-a operat de varice, intervenția chirurgicală nefiind una programată. Vedeta a mers la un control de rutină și a aflat că riscă să moară în orice moment din cauza unei vene care nu fusese închisă bine la precedenta opreație de varice. Operația nu era una complicată, dar ca orice intervenție presupunea niște riscuri. Când a aflat că urmează să ajungă sub laser, Mitoșeru nu și-a sunat familia ci... fosta soție.

Noemi a ajuns într-un suflet la spitalul privat în care Mitoșeru a fost operat însă a încercat să nu fie observată. Lucru destul de complicat, în condițiile în care Mihai este cunoscut ca un tip vulcanic, care e mereu în centrul atenției. Partic, înainte de operație s-au strâns în salonul lui Mitoșeru, unde se afla și Noemi, cam jumătate din cadrele medicale din unitate. Așa s-a aflat practic că cei doi au rămas în relații bune.

Doar că, se pare, ar fi puțin mai mult de atât. Sursele WOWbiz.ro susțin că nu este exclus ca cei doi să formeze în viitorul apropiat din nou un cuplu, mai ales că Mitoșeru pare să-și dorească destul de mult acest lucru. Noemi, pe de altă parte, încă mai șovăie...

Chiar și așa, împăcarea dintre cei doi este cu adevărat un lucru ieșit din comun. Deși s-au despărțit în relații bune, cei doi nu și-au mai vorbit o perioadă, iar Noemi a plecat din țară, ea fiind sterwardesă. La sfârșitul anului trecut, chiar, presa a scris că frumoasa blondă și-a găsit deja un alt iubit. Din acel moment, lucrurile s-au schimbat atât de mult încât soarta i-a readus pe cei doi unul lângă celălalt. Rămâne de văzut ce se va întâmpla mai departe.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Iată prima reacție a amantului Ralucăi Pastramă!

America surprinde toată Planeta! Nimeni nu ar fi crezut asta. Au pierdut războiul

Actorul Adrian Văncică, Celentano din Las Fierbinți, dezvăluire jenantă despre Elena Udrea: „Știi cine a fost la mine odată? Elena Udrea. Mamă, ce am tăvălit-o…”

Catinca Roman, dezvăluiri șocante despre Petre Roman: „Pe Oana o mai atingea”

Florin Pastramă, gest impresionant pentru iubita lui. Brigitte: ”Te iert pentru toate minciunelele”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies