Clipe emoționante la botezul copilului Christinei Ich cu Alex Pițurcă. A luat microfonul în mână și i-a dedicat o melodie care l-a emoționat profund pe tătic

Christina Ich și Alex Pițurcă l-au creștinat pe micușul Noah Alexandru, iar peterecerea a fost una pe măsura așteptărilor

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Christina Ich și Alex Pițurcă au avut parte ieri de unul dintre ele mai frumoase momente din viața lor. Cei doi l-au creștinat pe micuțul Noah Alexandru.

Citeste si: Cristina Ich, logodnica lui Pițurcă, nu iartă nimic! Mama ei vorbește despre comportamentul vulcanic al fiicei

Chiar dacă vremurile le-au impus ca petrecerea să fie una cu un număr limitat de persoane, distracția a fost una pe cinste. Petrecerea a avut loc la Palatul Mogoșoaia, iar invitații s-au distrat de minune alături de tinerii părinți. Christina Ich a surprins mai multe momente din timoul petrecerii. Sufletul petrecerii au fost doi dintre cei mai buni prieteni ai fumoasei influencerițe, Daiana Anghel și Cătălin Dardea, care au încins atmosfera pe ringul de dans. De la petrecere nu au lipsit nici bunicii. Și dacă tot am pomenit de ei, trebuie să ne concentrăm atenția asupra mamei Christinei care a fost toată seara pe ringul de dans.

Citeste si: FOTO Cristina Ich nu s-a putut abtine: uite cat de mult seamana fiul ei cu ea

fara descriere

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Petrecerea a debutat cu muzică veche, lentă, urmând apoi muzică latino și chiar muzică de petrecere. Însă surpriza serii a venit abia spre dimineață când Christina a luat microfonul în mână și a intrpretat piesa initutulată Carusso de la Andrea Boceli.

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, prima reacție după ce l-a căutat pe Iancu Sterp: „Eu am respect față de...”

fara descriere

Piesa cu o încărcătură emoționantă aparte, care transmite o declarație de dragoste, l-a impresionat pe Alex Pițurcă care la final s-a dus la iubita lui și a strâns-o tare în brațe, în aplauzele tuturor.

Christina Ich și Alex Pițurcă și-au botezat fiul. Imagini emoționante de la fericitul eveniment

Ziua de 5 iulie a fost prilej de mare sărbătoare pentru Christina Ich și Alex Pițurcă.

fara descriere

Cei doi și-au încreștinat băiețelul, pe Noah Alexandru, într-o locație superbă. Evenimentul a avut loc la Palatul Mogoșoaia.

Cristina Ich a ales să îmbrace o rochie albă, elegantă. De asemenea, ea a avut un machiaj discret și o coafură lejeră. Alex Pițurcă a optat pentru o ținută albă, iar cei doi par desprinși din povești. Cei doi părinți au fost emoționați pe tot parcursul evenimentului.

Citește continuarea aici

Sursa Foto: Instagram 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate