Coana Chiva nu scapă de blestemul bolilor nemiloase! Toţi din familia ei au avut cancer, acum a aflat că şi fratele ei e în pericol: “Nu ştiu încotro s-o apuc! O, Doamne, dă-mi putere!”

Prietenii Natasei Raab au aflat că Coana Chiva nu scapă de blestemul bolilor nemiloase.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

E clar că Coana Chiva nu scapă de blestemul bolilor nemiloase. Actriţa Nataşa Raab, care o întruchipează pe "Coana Chiva" într-o reclamă la produse lactate, trăieşte un coşmar care nu se mai termină. Zilele trecute, ea şi-a anunţat amicii: “Dragii mei prieteni, amici si colegi, am mari încercări şi nu ştiu încotro s-o apuc. Fratele meu are o boală şi eu nu pot să fac nimic. S-au adunat toate. Eu, mama şi frate-meu. O, Doamne, dă-mi putere! Rugaţi-vă pentru Cristian-Mugurel, are doar 53 de ani!”.

Coana Chiva nu scapă de blestemul bolilor nemiloase: "Au fost şi momente în care am fost disperată"

Nataşa Raab a avut cancer uterin în tinereţe şi a trebuit să faca histerectomie, operaţia şi tratamentul de după  ajutând-o să învingă boala. „Am avut un moment în care mi s-a spus că am o boala incurabilă şi eu... Eu am tratat-o ca pe o bătătură. Sigur, au fost şi momente în care am fost disperată, dar am avut parte de soţul meu care a fost mereu alături de mine”, a mărturisit actriţa într-un interviu. (vezi cum arată mama Nataşei Raab)

fara descriere

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate