WOW

Şoc în familia "Insula Iubirii"! A anunţat că are cancer testicular

Veste tristă pentru unul dintre foştii concurenţi ai show-ului "Insula Iubirii".

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


Şoc în familia "Insula Iubirii"! A anunţat că are cancer testicularicon photo

Chris Hughes, fost concurent al show-ului "Insula Iubirii", a aflat că fratele lui are cancer testicular. Chris Hughes făcuse, la rândul lui, un test în direct la TV şi avea să afle că el este în regulă. Vestea în privinţa fratelui său, Ben, avea să fie însă devastatoare pentru amândoi: tânărul suferă, într-adevăr, de cancer testicular.

Chris le-a împărtăşit fanilor săi, pe Instagram, vestea tristă. Chris Hughes a avut şi el în trecut probleme cu testiculele, încă de la vârsta de 14 ani. Chris Hughes a fost operat de patru ori şi, din păcate, există riscul ca el să nu poată avea copii.

Şoc în familia "Insula Iubirii"! A anunţat că are cancer testicular

"O zi tristă. Fratele meu a fost diagnosticat cu cancer testicular la prânz. A intrat în camera mea la ora 3 dimineaţa după examinarea mea testiculară pe televizor. Încercam să dorm, mi-a spus că a descoperit ceva şi m-a întrebat dacă verifică corect. La care i-am spus: <Ben, este 3 dimineaţa, o să mă uit când mă trezesc, dar dacă e ceva du-te şi verifică cu doctorul>.

Astăzi mi-a trimis un mesaj şi mi-a mulţumit că i-am făcut acest lucru cunoscut, altfel nu ar fi ştiut niciodată că are cancer. Asta mi-a rupt literalmente inima. Cancerul testicular este un ucigaş tăcut, bărbaţii au nevoie de acest test şi el se face regulat. Este nevoie de 10 secunde. Te rog, fă-o!", a transmis Chris Hughes pe Instagram. 

 

 
Coana Chiva nu scapă de blestemul bolilor nemiloase! Toţi din familia ei au avut cancer, acum a aflat că şi fratele ei e în pericol: “Nu ştiu încotro s-o apuc! O, Doamne, dă-mi putere!”icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!icon video

Vedete

Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!

Bianca de la Puterea Dragostei a reuşit să provoace mari discuţii după ce a făcut un gest controversat în timp ce vorbea cu Jador.

Titlu secțiune