Stiri

Cod GALBEN de ploi torentiale si VIJELII pana luni dimineata! Care sunt zonele afectate. Anuntul facut de ANM

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, duminică, o atenţionare meteorologică cod galben de ploi torenţiale şi vijelii pentru 18 judeţe, în vigoare până luni la ora 5.00.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Cod GALBEN de ploi torentiale si VIJELII pana luni dimineata! Care sunt zonele afectate. Anuntul facut de ANM

În după-amiaza zilei de duminică şi în noaptea de duminică spre luni, în zona Carpaţilor Orientali şi Meridionali, în vestul Moldovei şi nordul Munteniei vor fi perioade cu averse torenţiale, vijelii, descărcări electrice şi izolat grindină.

Cantităţile de apă vor depăşi 25 l/mp şi pe arii restrânse 40 - 50 l/mp.

Codul galben a intrat în vigoare duminică la ora 15.00, expiră luni la ora 5.00 şi vizează judeţele Alba, Argeş, Bacău, Braşov, Buzău, Caraş Severin, Covasna, Dâmboviţa, Gorj, Harghita, Hunedoara, Mehedinţi, Neamţ, Prahova, Sibiu, Suceava, Vâlcea şi Vrancea.

sursa

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Madalina Manole, victima unor criminali in serie?! Noi amanunte in bizara teorie a legaturii dintre artista si serviciile secreteicon photo

Stiri

Madalina Manole, victima unor criminali in serie?! Noi amanunte in bizara teorie a legaturii dintre artista si serviciile secrete

Botosaneanul care a lansat in spatiul public ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete sustine ca a fost el insusi victima acestora.

Titlu secțiune