Cod galben de vant si precipitatii in aproape toata tara! Informarea din partea meteorologilor

Meteorologii au facut un nou anunt despre starea vremii. Aproape toata tara va fi afectata de vant puternic si precipitatii mixte.

Autor: A.V.

O informare meteorologica va intra in vigoare din aceasta noapte, incepand cu ora 02:00. Conform specialistilor, va fi cod galben de vant puternic si precipitatii mixte.

Informare Meteorologica
Fenomene vizate: intensificari ale vantului, racire accentuata;
Interval de valabilitate: 23 septembrie, ora 23 – 26 septembrie, ora 08
Vor fi perioade de timp in care vantul va avea intensificari in cea mai mare parte a tarii, cu rafale in general de 50...60

km/h si temporar va ploua la inceput in vest, in centru si in nord, apoi local si in celelalte regiuni. In zona montana, la altitudini de peste 1800 m, trecator vor fi precipitatii mixte. Racirea vremii va continua in jumatatea de nord-vest a teritoriului, iar incepand de marti (25 septembrie) se va resimti in toată tara, astfel ca valorile termice vor fi cu pana la 8...10 grade mai coborate decat cele normale in aceasta perioada a anului. Vremea rece va persista pana spre sfarsitul saptamanii.

Cod galben. Intervalul de valabilitate este 24 septembrie, intre orele 02:00- 10:00. Vantul se va intensifica temporar, cu viteze de 55...65 km/h, iar pentru intervale scurte de timp vor fi rafale de peste 65...70 km/h. In zona montana vor fi intensificari sustinute ale vantului, cu rafale care pe creste vor depasi 100…120 km/h.

Zone afectate: Banat, Crisana, Maramures, Transilvania, nordul Moldovei, zona montana.

Cod galben. Intervalul de valabilitate este 24 septembrie, intre orele 10:00- 23:00. Vor fi intensificari temporare ale vantului, cu viteze de 55...65 km/h, iar pentru intervale scurte de timp, indeosebi in sudul Olteniei, vor fi rafale de peste 65...70 km/h. La munte vantul va continua sa sufle tare, cu rafale care pe creste vor depasi 100…120 km/h.

Zone afectate: Oltenia, Moldova, Dobrogea, local Muntenia si Transilvania, zona montana.  
 

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies