Compatibilitate Rac. Cu ce zodii din horoscop se potrivesc Racii
Compatibilitate Rac. Cu ce zodii din horoscop se potrivesc Racii

Stiri

Compatibilitate Rac. Cu ce zodii din horoscop se potrivesc Racii

Cu ce zodii este compatibil nativul zodiei Rac? Zodiile compatibile cu Racii. Cu cine se înțelege cel mai bine persoana născută în zodia Racului și care sunt partenerii ideali pentru acești nativi?

Compatibilitate Rac. Cu ce zodii din horoscop se potrivesc Racii
Compatibilitate Rac. Cu ce zodii din horoscop se potrivesc Racii

Cu cine se înțelege cel mai bine persoana născută în zodia Racului și care sunt partenerii ideali pentru acești nativi?

Racii sunt oameni calzi, hipersensibili, deschisi și loiali. Persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt parteneri de viață pe care te poți baza. Racul este sensibil și vulnerabil, romantic și emotiv, așa că este foarte ușor de rănit. Este o fire devotată și receptivă, capabilă să te asculte atunci când ești în căutarea unui confident în fața căruia să îți deschizi sufletul.

Racii nu se aruncă niciodată cu capul înainte, ei caută stabilitatea și siguranța, indiferent ce fac. De multe ori timid și introvertit, un nativ al semnului zodiacal Rac este câteodată exagerat de pesimist.

Cu ce zodii se potrivește Racul: Taur, Fecioară, Scorpion, Pești.
Cu ce zodii nu se potrivește Racul: Berbec, Balanță, Capricorn.

Compatibilitate zodia Rac. Cu ce zodii se potrivește Racul. Compatibilitate Rac- Berbec

Berbecul și Racul nu au prea multe în comun.

Berbecii sunt impulsivi și lipsiți de tact și diplomație și îi rănesc pe sensibilii Raci. Din punct de vedere sexual există compatibilitate, dar acest aspect nu este suficient pentru ca relația să meargă. Extremele se atrag, dar nu au viață lungă împreună. Racul va suferi mult din cauza partenerului Berbec. În acest cuplu vor apărea multe tensiuni și discuții, iar instabilitatea emoțională a Racului nu va face decât să pună paie pe foc în momentele delicate.

Citeste si: Compatibilitate horoscop. Cu ce zodii se potrivește Berbecul

Compatibilitate Rac. Cu ce zodii se potrivește Racul. Compatibilitate Rac- Taur

Fericire! Puține cupluri ajung să aibă relația perfectă care există între un Rac și un Taur. Parteneri ideali, statornici, cu priorități și obiective comune. Două zodii pentru care familia e pe primul plan. Racul și Taurul fac casă bună împreună, iar relația poate fi încununată cu o căsnicie de succes, trainică și fericită. Mici divergențe apar din când în când, atunci când partenerul Taur mai uită cât de sensibil și emotiv este Racul.

Citeste si: Compatibilitate Taur. Cu ce zodii se potrivește Taurul

Compatibilitate zodia Rac. Cu ce zodii se potrivește Racul. Compatibilitate Rac- Gemeni

Independenții Gemeni îi rănesc pe Raci. O relație între aceste două zodii nu este imposibilă, dar să nu vă gândiți că va fi ușor să conviețuiască. Persoanele născute în zodia Racului sunt romantice și familiste, spre deosebire de cele din zodia Gemenilor, firi mereu active și puse pe distracție.

Un Rac trebuie să devină mai îndrăzneț și să preia inițiativa dacă vrea să cucerească un partener nativ al semnului zodiacal Gemeni.

Compatibilitate zodia Rac. Cu ce zodii se potrivește Racul. Compatibilitate Rac- Rac

Ce poate să iasă bine atunci când se întâlnesc două persoane pesimiste și mult prea sensibile? De-a lungul relației vor exista multe momente tensionate pentru că ambii parteneri sunt vulnerabili și cu probleme emoționale pe care nu știu să le rezolve.

Se sprijină reciproc, se înțeleg bine, dar toate până într-un punct. Racul are nevoie de un partener care să știe să îl scoată din prăpastia în care se prăbușește din când în când.

Compatibilitate zodia Rac. Cu ce zodii se potrivește Racul. Compatibilitate Rac- Leu

Greu de tot, dar nu imposibil! Cuplul Rac-Leu va întâmpina multe obstacole de-a lungul relației. Racul e prea liniștit și morocănos, Leul e arogant și vrea să fie mereu în centrul atenției.

Depinde de ei dacă vor ști să găsească echilibrul într-o relație căreia puțini îi dau șanse de reușită. Leul simte nevoia de atenție și afecțiune, iar atitudinea distantă dar cicălitoare a partenerului Rac nu îi va fi pe plac.

Compatibilitate zodia Rac. Cu ce zodii se potrivește Racul. Compatibilitate Rac- Fecioară

O relație liniștită și monotonă. Lipsește pasiunea, dar asta nu e un capăt de țară. Ambii parteneri vor stabilitate și siguranță mai mult decât înflăcărare și iubire nebună. Un Rac și o Fecioară pot forma un parteneriat de nădejde dacă vor ajunge să se cunoască foarte bine și să-și accepte reciproc defectele. Există compatibilitate între aceste două zodii. Persoana născută în zodia Fecioarei trebuie să înțeleagă că Racul este sensibil și romantic, nu realist ca ea.

Compatibilitate zodia Rac. Cu ce zodii se potrivește Racul. Compatibilitate Rac- Balanță

Racul e mult prea sensibili și melodramatic pentru a putea face casă bună cu o Balanță. Lipsă de comunicare, multă tensiune, mult prea multe divergențe într-un cuplu format din aceste două zodii.

Citeste si: Ele sunt cele mai norocoase zodii! În următoarele luni vor avea parte de bani și de iubire!

Citeste si: Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna: „Eu vreau doar să cresc copii fericiți.”- kfetele.ro

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Imagini rare cu Mădălina Ghenea din adolescență. Dovada supremă că a fost de-o frumusețe răpitoare mereu- radioimpuls.ro

Racul e posesiv și vrea relație stabilă și de durată, partenerul din zodia Balanței are alte viziuni și priorități. Schimbările de dispoziție ale Racului și capriciile sale de zi cu zi vor deveni deranjante și pot fi motiv de ceartă.

Compatibilitate zodia Rac. Cu ce zodii se potrivește Racul. Compatibilitate Rac- Scorpion

Un parteneriat reușit. Un singur amendament: Ambii parteneri trebuie să învețe să-și țină sub control crizele de gelozie. Racul și Scorpionul formează un cuplu extraordinar: se înțeleg, se respectă, se susțin reciproc. O relație frumoasă și de durată. Ambii parteneri au probleme cu încrederea și stima de sine, dar împreună sunt inseparabili și indestructibili.

Compatibilitate zodia Rac. Cu ce zodii se potrivește Racul. Compatibilitate Rac- Săgetător

Săgetătorul are acel ceva care pe Rac îl atrage. Pot fi buni prieteni, dar puțini sunt cei care pot fi și iubiți. Racii sunt statornici, pun mare preț pe viața de familie, partenerii din zodia Săgetător nu sunt cei mai mari familiști. Vor exista tensiuni chiar și atunci când vor discuta despre cum vor să își petreacă timpul liber: Racul ar prefera să stea acasă, în intimitatea propriului cămin, Săgetătorul și-ar dori să iasă cât mai des și să petreacă în compania prietenilor.

Compatibilitate zodia Rac. Cu ce zodii se potrivește Racul. Compatibilitate Rac- Capricorn

Sensibilul și romanticul Rac nu este compatibil cu raționalul și distantul Capricorn. O relație între acești doi nativi este sortită eșecului încă de la început. Nici din punct de vedere sexual nu sunt pe aceeași lungime de undă. Mult prea multe disensiuni și obstacole apar în acest cuplu. Au și puncte comune, dar puțini vor fi cei care vor avea răbdare să le descopere.

Compatibilitate zodia Rac. Cu ce zodii se potrivește Racul. Compatibilitate Rac- Vărsător

Buni prieteni și cam atât! O relație care se dorește a fi mai mult decât una de amiciție e greu de obținut. Un Rac și un Vărsător nu reușesc să găsească puncte comune când vine vorba de viața de cuplu. Partenerul Rac, mult prea rezervat și emotiv, nu poate înțelege firea sociabilă și expansivă a Vărsătorului. Acesta din urmă își va dori să fie lăsat liber și de multe ori vi se va părea nepăsător.

Compatibilitate zodia Rac. Cu ce zodii se potrivește Racul. Compatibilitate Rac- Pești

Compatibilitate între Rac și Pești există, dar va fi nevoie și de mult tact. Ambele zodii sunt sensibile și ușor de rănit, așa că există riscul unor disensiuni care pot apărea din cauza lipsei de comunicare. Învățați să vorbiți deschis în cuplu și veți avea o relație frumoasă și trainică. Între Pești și Rac există o puternică atracție sexuală. În plus, ambele zodii au intuiția bine dezvoltată și vor ajunge să-și citească gândurile una alteia. Dacă vreți ca relația să funcționeze, oferiți-vă momente de libertate și încercați să vă țineți sub control toanele care vă caracterizează pe amândoi.