Compunerea unui copil a devenit virala pe internet: „Dacă toți copiii ar gândi așa, am fi foarte departe!” Ce a putut să scrie elevul

Un copil a fost deranjat că învățătoarea i-a dat ca temă la școală să scrie o compunere în care să povestească ce a făcut în vacanța de vară.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Elevul a amenințat-o pe învățătoare că merge până la Curtea Europeană de Justiție dacă va fi sancționat cu o notă pe măsura îndrăznelii sale.

Citeste si: Gestul revoltător al unei mame care și-a snopit bebelușul în bătaie: „L-a lăsat singur şi s-a dus la întâlnire!”

Citeste si: Primele imagini de la înmormântarea actriței Tamara Buciuceanu Botez! Va fi înhumată la cimitirul Sf Vineri, lângă soțul ei VIDEO

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Imagini șocante! O femeie era la un pas de moarte pe șinele de metrou. Călătorii au salvat-o în ultimul moment

Compunerea unui copil a devenit virala pe internet: „Dacă toți copiii ar gândi așa am fi foarte departe!” Ce a putut să scrie elevul

Copilul a avut o atitudine mai rar întâlnitp, iar compunerea lui a apărut pe internet și a fost viralizată în scurt timp. Textul elevului a strâns mai bine de 6 000 de reacții și peste 1 000 de distribuiri.

„Cum mi-am petrecut eu vacanța de vară nu este treaba nimănui. Este treaba mea personală, deoarece vara este timpul meu personal, eu nu sunt obligat să raportez nimănui despre el.  Trebuie să se respecte drepturile omului! Iar dacă o să-mi dați nota patru pentru această compunere, doamna Mitrache, noi doi o să ne întâlnim la curtea Europeană de Justiție. O să fiți chemată acolo cu citație prin poștă, iar eu oricum voi fi deja acolo cu alte treburi. Cu ce fel de treburi este iarăși treaba mea personală și nu privește pe nimeni.”, este textul compunerii devenit viral pe Internet. 

Interauții au apreciat îndrăzneala și hotărârea copilului și sunt de părere că elevul va ajunge departe cu un asemenea comportament. Ba mai mult, internauții care au citit scrisoarea încurajează și promovează o astfel de atitudine ca fiind una demnă de „așa da!”.

„Dacă toți copiii ar gândi așa am fi foarte departe!!”, „Anonim, dar cu siguranță anonim doar momentan, copilul asta ajunge departe :))”, au fost doar câteva dintre comentariile celor care au citit compunerea elevului. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate