Gestul revoltător al unei mame care și-a snopit bebelușul în bătaie: „L-a lăsat singur şi s-a dus la întâlnire!”

O femeie și-a snopit în bătaie bebelușul de numai o lună și l-a lăsat singur în casă, plin de vânătăi și înfometat.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Femeia din orașul Rivne, Ucraina și-a bătut bebelușul născut de o lună până la umplut de vânătăi pe toată suprafața corpului. 

Citeste si: Pimele imagini de la înmormântarea actriței Tamara Buciuceanu Botez! Va fi înhumată la cimitirul Sf Vineri, lângă soțul ei VIDEO

Citeste si: Imagini șocante! O femeie era la un pas de moarte pe șinele de metrou. Călătorii au salvat-o în ultimul moment

Citeste si: Trei zile de doliu national! Regina-Mamă Elena va fi înhumată lângă fiul ei! Ce nu ai voie să faci în aceste zile

Gestul revoltător al unei mame care și-a snopit bebelușul în bătaie: „L-a lăsat singur şi s-a dus la întâlnire!”

Bebelușul se zbate între viață și moarte după ce a fost dus la spital de vecinii care i-au auzit plânsetele pline de durere. Doctorii nu l-au putut examina în totalitate din cauza stării dificile în care se afla, dar au descoperit că are craniul fracturat.

Se pare că mama este o tânără de 19 ani care locuiește într-o locuință socială. Tânăra l-a lăsat pe micuț singur în casă și s-a dus la o întâlnire. 

fara descriere

„Când am intrat în locuinţă l-am văzut pe Mykyta în pătuţul lui. Avea ochii negri, nasul plin de sânge şi abia respira. L-am schimbat şi am văzut vânătăile de pe corp.”, a povestit o vecină care a sunat la Ambulanţă şi la Poliţie.

fara descriere

Mama a fost dusă în fața polițiștilor și a spus că și-a ieșit din minți pentru că bebelușul plângea foarte mult. 

„A spus că şi-a ieşit din minţi pentru că bebeluşul plângea. L-a lăsat singur acasă şi a plecat.”, a declarat un purtător de cuvânt al Poliţiei.

Femeia riscă să fie decăzută din drepturile părintești, iar copilul va fi luat din grija ei şi dus într-un orfelinat. Tatăl copilului, în vârstă de 27 de ani, nu este interesat de soarta copilului. 
 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate