Connect-R, atac fără precedent la adresa lui Lucian Mîndruță: ”Să-ți fie rușine”

Fostul soț al cântăreței Misha a avut câteva cuvinte de spus la adresa celor care judecă demersul înaintat de artiștii români!

Connect-R
Autor: Cristina Cruceru

In articol:

Scrisoarea deschisă semnată de peste 90 de artiști români și adresată Guvernului României, cu scopul de a include artiștii pentru ajutor, în sectorul cultural, a adus multă nemulțumire pentru persoanele publice. Printre acestea, se află și Lucian Mîndruță, care a avut o reacție de oferit despre acest subiect. 

Citeste si: Cântăreți precum Delia, Antonia, Inna sau Smiley cer ca artiștii să fie introduși în schema pentru ajutor în sectorul cultural. Scrisoarea deschisă adresată Guvernului României

Citeste si: Alex Velea, replică acidă pentru Connect-R: ”Ar încerca și el, dar nu are echipa asta de producție”

Citeste si: Când scăpăm de purtarea măștii în spațiile deschise. Iată ce spune ministrul Sănătății- bzi.ro

Ulterior, Connect-R l-a criticat dur pe jurnalist, într-un clip urcat pe contul lui de Instagram, spunând că el sau artiști precum Delia au plătit statului o sumă uriașă de bani, de-a lungul timpului.

Bosule, Luciane! Tată, te anunț că… de exemplu: «Ca la 20 de ani» este o piesă care a bucurat multă lume, bos. «Acasă» a lui Smiley sau «Vara nu dorm».

Crede-mă, am avut plăcerea să merg cu taximetriști care mi-au spus: «Bro (n.r.: frate), nu vreau să-ți ia banii, pentru că pe piesa ta s-a născut fetița mea! Și noi o cântam în casă și ne-ai bucurat sufletele, bro, când ne-a mers prost». Așa că, recondiționează-ți poziția, bro, față de artă și față de muzică, și față de muzicanți, că ești slab, foarte, foarte slab!

Și vezi că orice monedă are două fețe, bro! Adună banii pe care i-a dat Delia la stat, adună și banii pe care i-am dat și eu la stat încă din 2009 și ai să vezi,

bro, că se adună mai mult decât 100 de milioane de euro. Ce zici de socoteala asta? Să-ți fie rușine, din punctul meu de vedere, să-ți fie rușine, bro!”, a declarat Connect-R.

Connect-R
Connect-R[Sursa foto: Instagram]

Connect-R, reacție acidă pentru cei care judecă acest demers

Fostul soț al cântăreței Misha a avut un mesaj dur de transmis și la adresa celor care au judecat acest demers, înaintat de artiștii români: “ Iar pentru vorbitorii de limbă română, căci români cu adevărat sunt puțini, vreau să le transmit ceva: să vă fie rușine! Să vă fie rușine, pentru că

v-ați bucurat pe piesele noaste, ați plâns, v-ați vindecat, iar acum, când e vorba de «cașcaval», îș vreți doar pentru voi. Să vă fie rușine! Să vă fie rușine, că nu vă iubiți și nu vă respectați artiștii. Și, nu-mi pasă, de mâine, toți cei care mă comentați, eu îmi asum să vă pierd ca fani, puteți să nu mai veniți niciodată la concertele mele. Rușine”.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Lora a spus adevărul despre Doinița Oancea, după cinci ani de când a fost acuzată că i-a furat iubitul prietenei ei: ”E răzbunătoare”

Motivul pentru care Misha îl sună pe Connect-R! Adevărul a fost spus chiar de cântăreț

Misha, mesaj emoționant pentru părinții ei. Fosta soție a lui Connect-R i-a surprins pe toți: ”Ați căutat dragoste în toate...”

Horoscop saptamanal 10-16 Mai 2021: Trebuie să iei o decizie importantă în această perioadă

ȘOCUL MAXIM: Lovitură pentru cei care s-au vaccinat! S-a anunțat chiar acum: Se discută foarte intens

BOMBĂ! Cine este IUBITUL actual al Danei Budeanu! Este ȘOC TOTAL în lumea politică

Experiențele incredibile care le-au marcat destinul. Celebrități care au văzut moartea cu ochii!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies