Connect-R o vrea înapoi pe Misha? Ce se întâmplă cu artistul în ultima perioadă: „Incomplet”

Connect-R trece printr-o perioadă a vieții în care dezamăgirea și-a făcut simțită prezența, cel puțin asta reiese din mesajele pe care le transmite în mediul online.

Distribuie pe:

Autor: Amalia Florea

Connect-R o vrea înapoi pe Misha? Ce se întâmplă cu artistul în ultima perioadă: „Incomplet”
misha


In articol:

Connect-R și Misha au șocat lumea showbiz-ului în momentul în care au anunțat că divorțează, mai ales că păreau un cuplu perfect și niciodată nu au dat de înțeles că au probleme în căsnicie.

Connect-R o vrea înapoi pe Misha? Ce se întâmplă cu artistul în ultima perioadă: „Incomplet”

Inevitabilul s-a produs, însă, iar în urmă cu mai bine de trei ani, cei doi s-au despărțit. Cu toate astea, ei își cresc împreună fetița și au rămas în relații bune. 

De la o vreme, Connect-R postează, însă, tot felul de mesaje cu subînțeles pe conturile de socializare, iar mulți se întreabă dacă nu cumva artistul este încă îndrăgostit de mama fetiței lui, căci din postări dă de înțeles că suferă din dragoste sau este dezamăgit de cineva. Cine i-a rănit oare sentimentele cântărețului?

”Tu însuți ești complet! Oamenii vin și dispar din viața ta! Nu-i considera bucăți din tine, pentru că atunci când te vor părăsi, te vei simți incomplet. Rolul lor nu a fost să-ți completeze viața, ci doar să o oglindească pe a ta! Deci, mulțumește-le!”, este mesajul postat de Connect-R.

Misha a rupt tăcerea, la trei ani de la divorț! De ce s-a despărțit de Connect-R? „Cea mai mare lecție...”

Cu toate că nu mai formează un cuplu, cei doi artiști au rămas în relații bune și își cresc împreună fetița. De curând, Misha a rupt tăcerea și a spus care a fost motivul divorțului, printr-un mesaj cu subînțeles postat pe contul de Instagram. 

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

”Cea mai mare lecție pe care am învățat-o este să nu ții de o relație sau de o prietenie doar pentru amintiri sau pentru că știi de mult timp o persoană. Dacă ei nu acționează cum trebuie, atunci lasă-i să plece”, a postat Misha pe Instagram.

În urmă cu câteva luni, Connect-R se destăinuia fanilor pe rețelele de socializare, printr-un mesaj în care a spus tot ce avea pe suflet despre perioada divorțului și nu numai. 

“Tu cine ești? M-am întrebat de multe ori: «Ești artistul sau ești omul?». Și am găsit un răspuns care să mulțumească pe toată lumea. Sunt și artistul dar și omul, doar că mi-am dat seama că, dacă continui să mă identific prea mult cu artistul, risc sa fiu dezamăgit. Când tinerețea va trece, când cariera va apune, ce voi face? Voi îngropa jumătate din mine? Și atunci am zis: «Nu dom’le, eu sunt Omul!».

Connect-R o vrea înapoi pe Misha? Ce se întâmplă cu artistul în ultima perioadă: „Incomplet”
misha

Citeste si: Connect-R, schimbare majoră de look! De ce transformare a avut parte cântărețul

Citeste si: Misha a rupt tăcerea, la trei ani de la divorț! De ce s-a despărțit de Connect-R? „Cea mai mare lecție...”

Citeste si: Connect-R le declară război soților Stegaru. Artistul a explodat pe Internet: „Așa ceva nu se poate. Vă jur că...”

Dar, în viziunea mea omul era = Eu, însurat, Eu, tată, Eu, cel ce a reușit în viață, Eu, cel ce am adunat bani, respect, recunoștință. Păi și dacă divorțezi, ce o să zică lumea?!? Și când va crește cea mică, eu nu voi mai fi tată și dacă pierd toți banii pe care i-am strâns? Implicit, nu mă mai învârt în cercurile înalte ale societății. Dacă ajung înapoi la munca de jos, ce va spune lumea? Că nu mai sunt om? Nu, nu, nu e bine!!!

Connect-R o vrea înapoi pe Misha? Ce se întâmplă cu artistul în ultima perioadă: „Incomplet”
misha

Panică, teamă, anxietate, toate peste mine! De ce? Pentru că mă identificam prea mult cu ce cred ceilalți, cu, cum eram văzut de ceilalți. Practic, eram obsedat de mine. Până într-o zi, când s-a întâmplat o minune. Ca o serendipitate, nimic programat! O zi în care începând cu prima oră a dimineții și terminând cu ultima, a serii, am fost în slujba celorlati: de la copil, soră, mama copilului, (fosta soție ? ), tată, prieteni și terminând cu un fan, care mi-a cerut sfatul într-o problemă de ale lui. Seara, înainte de somn, mi-am dat seama că ziua trecuse fără niciun stres ?, pentru că nu mă mai gândisem la mine, ci doar la ceilalți. N-am mai fost nici Artistul și nici omul, ci doar servitorul. Următoarea zi, a fost una de exceptie, Universul întorcându-mi toate serviciile!

So… Poți pierde cariera, poți pierde ce ai adunat, poți pierde statutul social dar un singur lucru nu-ți poate fi luat, și anume: «Ceea ce poți fi pentru și în slujba celuilalt» și asta n-are treabă nici cu felul în care te îmbraci, nici cine ești sau cum ești văzut în societate, nici cu câți bani ai, ci doar cu o inimă care nu a fost câștigată ci primită gratis din partea Universului! Deci ce ați primit în dar, în dar să dați și Cerul vă va umple din nou!!! Eu sunt ceea ce dau, nu ceea ce iau!!! – «Dar, când mi‑e teamă, mă voi încrede în Tine». ‭Psalmii‬ ‭56:3‬ ‭NTR” este mesajul scris de Connect-R acum ceva timp.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Cleopatra Stratan și Edward Sanda se căsătoresc? Anunțul făcut de fiica lui Pavel Stratan: „Când ai nevastă...”

Horoscop vara 2020. Schimbari radicale pentru mai mulți nativi în iulie și august

Boala cruntă de care suferă Loredana Chivu. A izbucnit în plâns când a aflat. Ce simptome a avut vedeta

Moment emoționant pentru Adelina Pestrițu! Astăzi se împlinește un an de când a devenit soția lui Virgil Șteblea

Ionuț și-a găsit sfârșitul la pescuit, după ce a atins firele de înaltă tensiune cu undița. Mesajul sfâșietor al tatălui

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies