Connect-R și Johny Romano, în vizorul oamenilor legii! Cei doi artiști au fost trași pe dreapta de către polițiști, atunci când se întorceau de la un concert

Vedete

Connect-R și Johny Romano, în vizorul oamenilor legii! Cei doi artiști au fost trași pe dreapta de către polițiști, atunci când se întorceau de la un concert

Cei doi artiști au fost luați prin surprindere de oamenii legii, în trafic.

Pe Connect-R îl cunoaște o țară întreagă. De la piesa „Vara nu dorm”, care l-a consacrat, și până în prezent, artistul a reușit să își construiască o carieră de succes, prin forțele proprii.

Astăzi, acesta încearcă să ajute și alți tineri talentați să ajungă acolo unde își doresc. Printre aceștia se numără și Johny Romano, care a început să facă furori încă de la prima piesă pe care a lansat-o.

connect-r, johny romano, politie, trafic, connect-r concert

Cei doi artiști au fost luați prin surprindere de oamenii legii, în trafic.

[Sursa foto: Spynews]

Citește și: Cum i-a ales Connect-R numele de scenă lui Jonhy Romano? Nimeni nu s-ar fi gândit la asta: „Încă din prima clipă am simţit că a fost ceva”

Cei doi artiști, opriți de polițiști în timp ce se întorceau de la un concert

La 24 de ani, Johny Romano a devenit cunoscut de o țară întreagă, după o simplă întâlnire în cadrul căreia l-a cunoscut pe Connect-R și, bineînțeles, a început să fie îndrumat de către acesta.

Pentru că, pe lângă colegi, sunt și prieteni foarte buni, Connect-R și Johny Romano susțin des concerte împreună, în cadrul cărora îi încântă pe fani cu piesele lor celebre, care sunt fredonate de toți românii, dar și cu melodii noi, care mai de care mai captivante.

Acest lucru s-a întâmplat și cu o seară în urmă. Cei doi au avut un spectacol, care a decurs foarte bine, după care au urcat în mașină și au pornit spre casele lor. Au mers mai multe minute, însă iată însă pe drum au avut parte de o surpriză la care cu siguranță nu se așteptau. Cei doi cântăreți, dar și mai mulți colegi de-ai lor, cu care au fost și ei cel mai probabil prezenți la concert, au fost trași pe dreapta de către oamenii legii, notează Spynews.

Citește și: “Prima melodie pe care am cântat-o a fost o melodie de a lui Florin Salam” Johny Romano, adevărul despre succesul care i-a dat viața peste cap EXCLUSIV

Momentul a fost surprins iar imaginile au fost postate pe internet. Nu se știe exact ce au discutat artiștii cu oamenii legii, însă în secvențele filmate se observă cum Johny se uită la cameră vizibil abătut, așteptând împreună cu colegul său de breaslă să vorbească cu organele de poliție.