Copil cu pneumonie, ținut în frig într-un spital din București! E revoltător în ce condiții stau pacienții! VIDEO

Copii bolnavi de pneumonie, ţinuţi în frig, în spitalele care ar trebui să le aducă sănătate. O mămică internată la spitalul Elias a filmat salonul în care şi-a petrecut noaptea alături de băieţelul său. Imaginile ne arată că în zadar avem medici buni, dacă tratamentul se face în condiţii care pot agrava starea unui pacient.

Distribuie pe:

Autor: D.S.

fara descriere

În spitalul Elias cam aşa se procedează cu închiderea uşii ermetic, prin care intră frigul de afară depe balcon! Copiii trebuie să accepte situaţia în felul acesta”, spune mama.

3 decembrie 2019. Spitalul Elias, unde printre pacienti cu boli grave sunt si copii. Alexandra este una dintre mamicile si-a adus baietulul de 1 an si 11 luni la camera de garda. Medicii i-au spus ca are pneumonie si au decis sa il interneze. Cand a ajuns cu micutul in salon, a avut parte de un soc. In loc sa fie cald, in încăpere era la fel de frig ca afară. Vântul șuiera la propriu.

Alexandra Vlăduț, mamă: „Am vazut ca vine curent si m-am mirat de unde este acel curent rece si dupa aceea m-am dus sa verific usile...am vazut ca usa de la balcon pur si simplu nu se inchidea”.

Citeste si: Prima declarație a lui Cătălin Botezatu, după accidentul din Capitală! „Roțile s-au blocat și...” EXCLUSIV

Citeste si: „Capul lui mami s-a întristat prea mult”. Ultimele cuvinte ale unei femei, către copiii ei, înainte de a se spânzura

fara descriere

Mama spune ca a anuntat asistentele ca usile de la balcon si de la intrarea in salon nu se inchid. Răspunsul cadrelor medicale a venit rapid.

Alexandra Vlăduț, mamă: „Cam cum se doarme noaptea în acest salon...şi cam aşa se deschide, cam aşa se închide şi cam aşa rămâne"

Pentru ca nu a avut de unde sa isi aduca un radiator, femeia a improvizat: ca să nu mai intre frigul, a legat clanța de la ușa cu perdeaua de la geam.

Mai bolnavi decât au venit, mama și copilul au plecat din spital, pe propria răspundere. Conducerea spitalului Elias a refuzat sa ofere o reactie in acest caz.

Din păcate, situații similare s-au tot repetat în spitalele din țară. Prea puține măsuri au fost luate, în ciuda plângerilor făcute de pacienți.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate