„Capul lui mami s-a întristat prea mult”. Ultimele cuvinte ale unei femei, către copiii ei, înainte de a se spânzura

O femeie a lăsat un mesaj video copiilor ei înainte de a se spânzura. Care au fost ultimele cuvinte ale mamei.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

O femeie de 33 de ani a decis să-și pună capăt zilelor, lăsându-și copiii orfani. Mămica era în depresie și, înainte de a-și duce planul la bun sfârșit, a filmat un video pentru fiii ei, în care și-a explicat gestul.

Într-o filmare de opt minute, Amie Collier, din Marea Britanie l-a rugat pe Anthony Clay, iubitul ei, să le transmită un ultim mesaj copiilor pe care i-a lăsat în urmă. A lăsat și un mesaj pentru partenerul ei de viață.

Citeste si: Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Cornel Galeș în urmă cu puțin timp! Sute de persoane i-au scris mesaje

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare despre Lidia Buble. Cu ce se ocupa înainte de a deveni cântăreață: a fost femeie de serviciu și a săpat gropi în cimitire

Citeste si: Imaginea de la Puterea Dragostei care a devenit virală pe internet! Cum au fost surprinse Roxana și Mariana în gală

„Te rog, iartă-mă că mi-am abandonat copiii”, a scris femeia. „Spune-le că îi iubesc foarte mult, dar că capul lui mami s-a întristat prea tare. Te rog să te asiguri că sunt bine îngrijiți și că mama mea este bine și în siguranță”, a scris ea.

Femeia a trimis mesajul iubitului, apoi s-a spânzurat. Alarmat, el a plecat acasă pentru a o opri, dar a ajuns prea târziu. A găsit-o în baie și, deși era încă în viață, nu a mai putut fi salvată.

Amie Collier a murit în spital, la șase zile după ce s-a spânzurat, în ciuda eforturilor făcute de medici pentru a o menține în viață. Se pare că depresia o făcea să creadă că nu este o mamă destul de bună și i-a afectat judecata, determinând-o să-și pună capăt zilelor.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate