Copil de 12 ani bătut cu bestialitate de un ambulanțier: „Marş la tine! Nu te uita aşa la mine"

Un ambulanțier din județul Vaslui a bătut că sălbăticie un copil de doar 12 ani.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Copil de 12 ani bătut cu bestialitate de un ambulanțier


In articol:

Scene halucinante s-au petrecut sâmbătă, 15 februarie, în orașul Huși din județul Vaslui. Un ambulanțier a avut un schimb dur de replici cu un băiat de doar 12 ani. Bărbatul nu s-a mulțumit doar să-l pună la punct din vorbe, ci s-a și năpustit asupra lui, lovindu-l cu sălbăticie. „Marş la tine! Nu te uita aşa la mine”, i-a spus bărbatul, în timp ce se îndrepta amenințător spre copil.

Copil de 12 ani bătut cu bestialitate de un ambulanțier

Se pare că scandalul între agresor și minor a pornit după ce copilul ar fi rupt un indicator rutier. A vrut să îi ofere o lecție dură și s-a dus spre el și l-a lovit cu pumnul de mai multe ori. După ce a încasat o serie de lovioturi, minorul a căzut la pământ. Nici atunci bărbatul, angajat la sub-stația Serviciului de Ambulanță Județean Huși, potrivit Digi24, nu s-a oprit. L-a lovit de mai multe ori cu piciorul pe băiatul lipsit de apărare.

Poliția a deschis un dosar penal

Întreaga scenă a fost filmată, iar imaginile au fost publicate pe YouTube și văzut de câteva mii de internauți. Mama băiatului a făcut deja plângere la poliție, iar bărbatul a fost identificat. În acest caz, omaneii legii au deschis un dosar penal pentru lovire și alte violențe.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate