Copilă de cinci ani, dată dispărută de bunică. Femeia s-a panicat și a alertat autoritățile. ”Minora a fost găsită...”

O copilă de doar cinci ani a fost dată dispărută, astăzi, chiar de bunica sa. Femeia a observat absența nepoatei și a intrat în panică.

Distribuie pe:

Autor: C.C.


In articol:

Copilă de cinci ani, dată dispărută de bunică. Femeia s-a panicat și a alertat autoritățile. ”Minora a fost găsită...”

Situație dramatică într-o comună olteană, după ce o fetiță de cinci ani a fost căutată de peste 100 de persoane. Minora a fost dată dispărută, chiar de bunică. Bătrana a sesizat imediat polițiștii prin apel la 112. Toată întâmplarea a avut loc în comuna Făgețelu, din județul Olt, iar oamenii legii au căutat-o pe micuță noaptea trecută, chiar după ce femeia i-a anunțat.

Citeste si: Dorian Popa, vedeta unui majorat de fițe. Petrecerea a fost întreruptă de polițiști, după ce sute de persoane s-au înghesuit în interiorul localului

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: Guvernul României a detonat bomba: 1600 de cazuri pe zi de SARS-COv-2

Citeste si: Inspector școlar, gest scandalos pe Internet! Mesaj cu semne obscene și răspuns halucinant din partea profesorilor

Unde a fost găsită minora

Fetița din Olt a fost căutată timp de două ore, de aproximativ 120 de persoane. Copila a fost găsită într-un loc, unde nimeni nu s-a gândit s-o caute: sub pat. Polițiștii olteni au ținut să precizeze că minora dormea sub un pat din interiorul locuinței. 

Copilă de cinci ani, dată dispărută de bunică. Femeia s-a panicat și a alertat autoritățile. ”Minora a fost găsită...”

”O femeie, din comuna Făgețelu, a sesizat prin apel de urgență SNUAU 112, faptul că nepoata sa, în vârstă de 5 ani, a dispărut din locuință și nu poate fi găsită. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, fiind adus și un câine de urmă. În sprijinul poliștilor au venit peste 120 de persoane, jandarmi, lucrători ISU și voluntari de pe raza comunei, care s-au mobilizat și au început căutările în zona din apropierea casei precum și pe raza satului unde locuia aceasta. După aproximativ 2 ore de căutări, minora a fost găsită, dormind, sub un pat din interiorul locuinței”, au declarat reprezentanții IPJ Olt.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Dorian Popa, vedeta unui majorat de fițe. Petrecerea a fost întreruptă de polițiști, după ce sute de persoane s-au înghesuit în interiorul localului

Guvernul României a detonat bomba: 1600 de cazuri pe zi de SARS-COv-2

Inspector școlar, gest scandalos pe Internet! Mesaj cu semne obscene și răspuns halucinant din partea profesorilor

A reapărut ciuma bubonică! Puricii o transmit! Avertisment de la Organizația Mondială a Sănătății!

Drama neștiută a luptătoarei de UFC! Paige VanZant a trecut prin momente cumplite la vârsta de 14 ani: "Am vrut să mă sinucid"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies