Cornel Galeș avea grijă de mormântul Ilenei Ciuculete. Cine va face asta după moartea fostului impresar

Cornel Galeș era cel care se ocupa de mormântul fostei sale soții, Ileana Ciuculete, dar pentru că el nu mai este, va prelua altcineva această responsabilitate.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Moartea lui Cornel Galeș scoate la iveală amănunte uluitoare despre fostul impresar, dar și despre iubita lui Viviana.

Citeste si: Leo de la Strehaia i-a dat Olgăi 100.000 euro iar aceasta a dat cu banii de pământ! ”Mi-a dat țeapă de 300.000 euro”

Citeste si: Finul lui Galeș, mesaj bizar la 2 zile după moartea lui Cornel: ”Gore, sună urgent pe nașu”! Expeditorul, o persoană extrem de apropiată de soțul Ilenei Ciuculete EXCLUSIV

Citeste si: Decizie de ultimă oră! Ce se întâmplă, în aceste momente, cu trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș

Cornel Galeș avea grijă de mormântul Ilenei Ciuculete. Cine va face asta după moartea fostului impresar

Imediat după ce a murit fosta lui soție, Cornel Galeș, a angajat o florărie din Capitală pentru ca, în fiecare săptămână, să aducă la mormântul artistei trandafiri proaspeți.

fara descriere

În plus, bărbatul a plătit o femeie care să facă curat și să întrețină mormântul Ilenei Ciuculete. Acum, după ce Cornel Galeș și-a găsit sfârșitul, într-un accident rutier, ultima iubită a lui și-a luat angajamentul de a se ocupa și de mormântul Ilenei Ciuculete. 

fara descriere

Potrivit celor apropiați, Viviana a promis că se va ocupa personal de mormântul Ilenei Ciuculete. Viviana va plăti de acum înainte florăria cu care bărbatul avea contract, pentru a aduce flori proaspete atât la mormântul Ilenei Ciuculete, cât și la locul de veci al acestuia, din Cimitirul Străulești. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate