Finul lui Galeș, mesaj bizar la 2 zile după moartea lui Cornel: ”Gore, sună urgent pe nașu”! Expeditorul, o persoană extrem de apropiată de soțul Ilenei Ciuculete EXCLUSIV

Un mesaj bizar a apărut pe pagina de socializare a finului lui Cornel Galeș, la două zile după moartea fostului soț al Ilenei Ciuculete.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Interpretul Gore Belanschi este finul familei Galeș, respectiv al lui Cornel și al Ilenei Ciuculete, ambii trecuți în neființă. Acesta a primit zeci de mesaje de condoleanțe, începând cu 1 decembrie, ziua morții lui Galeș. Printre acestea se găsește și unul destul de ciudat, ținând cont că a fost postat la două zile după ce toată lumea aflase despre moartea ”văduvului”.

fara descriere

”Gore, sună urgent pe nașu”, este mesajul scris de Doina Buni către finul Gore Belanschi și datat 3 decembrie, ora 13:52. Doina este nimeni alta decât nașa lui Cornel și a Ilenei, ea aflându-se printre cei care au aflat primii de moartea lui Galeș. Mesajul este de-a dreptul inexplicabil, în condițiile în care nașul lui Gore, Cornel Galeș, era mort de mai bine de 60 de ore.

fara descriere

Și pentru ca paradoxul să fie total, Gore a dat ”like” postării respective, fără să întrebe cum ar putea suna o persoană decedată.

Citeste si: Când va fi înmormântat Cornel Galeș? Primul anunț despre repatrierea fostului soț al Ilenei Ciuculete

Citeste si: Cel mai mare regret al lui Cornel Galeș. A murit fără să-și îndeplinească dorința supremă

Citeste si: Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Cornel Galeș în urmă cu puțin timp! Sute de persoane i-au scris mesaje

Ce nu se mai potrivește în ”cazul Galeș”?

fara descriere

Cornel Galeș a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 02:30, conform unor apropiați ai acestuia. Ultima activitate pe WhatsApp a avut loc în noaptea respectivă, la ora 02:32. Culmea este că presa din Spania a anunțat un accident mortal care se potrivește perfect cu scenariul morții lui Galeș cu o zi înainte, adică în noaptea de vineri spre sâmbătă, relatarea având loc pe 30 noiembrie.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate