Vedete

Cornel Gales, prima declaratie dupa ce s-a spus ca s-a casatorit, in India, cu blonda Vivi! Ce marturisire a facut vaduvul Ilenei Ciuculete EXCLUSIV

Cornel Gales s-a trezit insurat, peste noapte, cu Viviana, sefa sa de la agentia de turism.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Simona Alexa


Cornel Gales, prima declaratie dupa ce s-a spus ca s-a casatorit, in India, cu blonda Vivi! Ce marturisire a facut vaduvul Ilenei Ciuculete EXCLUSIVicon photo

Totul a pornit de la o serie de fotografii, realizate de vaduvul Ilenei Ciuculete, alaturi de blonda Vivi, in croaziera lor din Emiratele Arabe si India. Cei doi s-au pozat avand pe frunte cate un punct rosu, asa numitul “bindi”, un simbol puternic indian pe care il poarta femeile pentru a anunta faptul ca s-au casatorit.

Cum in India punctul pictat pe frunte are rol de verigheta, in Romania, au aparut imediat speculatii ca cei doi si-ar fi oficializat relatia si s-ar fi casatorit in rit indian.

Contactat de WOWbiz.ro, Cornel Gales spulbera misterul insemnului respectiv si dezvaluie cum s-a trezit, peste noapte, din vaduv…barbat insurat!

 

“Am primit sute de mesaje de felicitari si tot atatea in care eram desfiintat ca m-as fi casatorit. Presa a scornit aceasta stire plecand de la cateva fotografii. S-au facut niste chestii iresponsabile si impardonabile. Nu m-am casatorit! Acel punct rosu pus pe frunte nu inseamna legarea mea de o alta femeie. In timpul croazierei noastre am vizitat in India o plantatie imensa de condimente. La intrarea in restaurantul plantatiei, gazdele noastre ne puneau la toti acel punct rosu pe frunte, un obicei al locului cu valoare de binecuvantare din partea lor pentru noi.

Este o binecuvantare care se face la restaurantul respectiv si toti aveam asa ceva pe frunte. Sunt dezamagit ca s-a intrat pe teritoriul dezinformarii si ca s-a ajuns sa se spuna ca am plecat in India ca sa ma casatoresc”, a declarat Cornel Gales in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Tototdata, Cornel Gales s-a aratat deranjat de faptul ca informatia despre asa zisa sa casatorie a dus la nasterea altor stiri, in care se facea referire la oameni dragi lui.

“S-a spus de nasa mea, de doamna Belu, ca i-as fi platit eu vacanta in Dubai si ca datorita mie ar fi ajuns ea in Dubai. Oameni buni, nasa mea petrece de 10 ani Revelionul in Dubai! Fiica sa, Alice, este stabilita in Emiratele Arabe, traieste si munceste acolo, la o clinica vestita. Nu eu am fost cel care i-a facilitat plecarea. Nici nu am avut cum sa ma vad cu ei, cat timp m-am aflat in Dubai. Eu sunt conditionat de programul celor aflati pe vasul de croaziera”, a conchis Cornel Gales.  

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune