Cornel Galeș și-ar fi prevestit moartea. Detaliul observat de internauți: „Parcă postarile astea au dat de înțeles”

Cornel Galeș se simțea singur în ultima perioadă și își exprima sentimentele pe contul lui de socializare.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Cornel Galeș și-ar fi prevestit moartea, iar acest detaliu a fost observat și de fanii care îi urmăreau profilul de Facebook și au fost la curent cu postările depresive ale artistului.

Citeste si: Cornel Galeș are mormântul pregătit. Trupul lui se va odihni lângă cel al Ilenei Ciuculete

Citeste si: Cornel Galeș și-ar fi dorit moartea după pierderea Ilenei Ciuculete : „Ileana, ia-mă la tine!”

Citeste si: Cea care a anunțat moartea lui Cornel Galeș îl iubea la nebunie! Ce relație apropiată avea nașa Doina cu văduvul Ilenei Ciuculete

Cornel Galeș și-ar fi prevestit moartea. Detaliul observat de internauți: „Parcă postarile astea au dat de înțeles”

În ultima sa postare, cea din seara de 28 noiembrie, Cornel Galeș a postat de două ori melodia „Atât de singur” a băiaților de la „Talisman”. Melodia este una tristă, iar Cornel Galeș i-a mulțumit într-un comentariu lui Alin Oprea, solistul de la Talisman, cel mai probabil pentru starea pe care i-o crea melodia.
După ce s-a aflat trgica veste a morții lui, internauții au scris pe comtul lui de socializare că postările lui din ultima vree au dat de înțeles ce urma să se întâmple.

„Uite ca te-a luat ileana ta lângă ea acum! Parcă postarile astea au dat de înțeles că se va întâmpla ceva rău!”, „Şi pentru cā nu"a mai putut sā îndure" a" plecat" acolo sus...dupā iubirea vieții lui.Drum lin, spre Ileana.🖤😔”, „Omul acesta... si-a prevestit sfârşitul. Suntem ca valurile mării care se potolesc atunci când ating ţărmul...Cornel a atins ultimul ţărm...Hristos să-l intâmpine la portile cerului!”, „Săracul .. că tot nu aveau unii loc de el .. GATA .. acum nu va mai deranja pe NIMENI ... !!! ..
Sunt şocată ... nici nu mă gândeam la asemenea veste ... Dumnezeu să îi lumineze calea!😢”, au scris fanii pe contul lui de socializare. 

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate