Cornel Gales, tepuit cu mii de euro! Scandalul e urias: “Am de recuperat bani de la Axinte si Florin Nedelcu!” EXCLUSIV

Cornel Gales vorbeste pe sleau despre cei care ii datorau bani Ilenei Ciuculete si au uitat sa-i mai plateasca dupa moartea ei. Vaduvul spune ca a fost tepuit de organizatorii de evenimente.

Autor: S.A.

La un an si doua luni de la moartea sotiei sale, Ileana Ciuculete, Cornel Gales nu a reusit sa recupereze sumele pe care oamenii din spatele spectacolelor de muzica ii datorau sotiei lui. Vaduvul recunoaste ca a fost tepuit, dar si-a propus sa nu se lase si sa isi caute dreptatea in salile de tribunal. (Adevarul despre trecutul lui Cornel Gales. Un fost coleg rupe tacerea) 

Acuzat de fiii sotiei sale ca ar fi ascuns o parte din avere, Cornel Gales incepe sa vorbeasca despre “pasivele” avutiei Ilenei Ciuculete.

Mai exact, despre sumele de bani, deloc de neglijat, pe care nu a reusit sa le recupereze nici pana acum de la cei care ii datorau bani Ilenei Ciuculete. Datoriile sunt mai vechi, de pe vremea cand artista era in viata, insa, surprinzator, ele au fost date uitarii dupa moartea ei.

Cornel Gales, tepuit de organizatori de evenimente. Cornel Gales vorbeste despre marii datornici

“Este vorba despre cateva contracte care nu ne-au fost onorate. Zanica a cantat si si-a respectat contractele, organizatorii- nu! Da, am de recuperat mii de euro de la Axinte si Florin Nedelcu.

Impresarul Florin Nedelcu (n.r.: fostul impresar al Annei Lesko) trebuie sa achite o datorie mai veche pentru cateva spectacole sustinute.

La fel, Axinte (n.r.: Florin Petrescu de la Vacanta Mare) are sa ne dea 2.000 de euro.

Vorbesc despre cele mai mari contracte neonorate si vorbesc in baza actelor pe care le detin. Daca nu se va rezolva pe cale amiabila, ma voi adresa judecatorilor”, a declarat Cornel Gales pentru WOWbiz.ro.

Cornel Gales, tepuit de organizatori de evenimente. Ce spune Florin Petrescu, alias Axinte de la Vacanta Mare, de noile acuze

Contactat de WOWbiz.ro, Florin Petrescu, alias Axinte, nu pare sa-si mai aminteasca de datoria pe care se spune ca ar avea-o fata de Ileana Ciuculete.

“Nu este adevarat. De unde sa aiba de luat bani de la mine?! Ce, nu mai are bani de s-a apucat sa spuna asta acum?  

Daca spune ca are acte care arata ca exista aceasta datorie, il invit sa le aduca, sa le arate! Inteleg ca nu sunt singurul organizator de evenimente pe care il acuza ca nu a platit.

Sa se duca la ceilalti sa ceara ca eu am fost foarte ok cu ei!”, a declarat Axinte pentru WOWbiz.ro.

Cornel Gales, tepuit de organizatori de evenimente. Florin Nedelcu, acuzat de acelasi lucru de Anna Lesko 

In urma cu 3 ani, Anna Lesko a lansat o serie de acuze la adresa fostului ei impresar, Florin Nedelcu. Scandalul a fost monstruos, artista acuzandu-l pe omul nr, 1 din staff-ul ei, pe Nedelcu, ca ar fi escrocat-o si ar fi pacalit-o la bani. Dupa ce secretele au iesit la iveala, Anna Lesko a rupt colaborarea cu Florin Nedelcu, cel care astazi este acuzat de Cornel Gales.

Reporterii WOWBIZ.ro au incercat sa ia legatura cu Florin Nedelcu, dar fostul impresar nu a putut fi contactat. 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Cornel Gales, mesaj emotionant la un an de cand a cunoscut-o pe blonda Vivi!

Adevarul despre trecutul lui Cornel Gales iese la lumina! Un fost coleg al vaduvului rupe tacerea. Cum l-a cunoscut Ileana Ciuculete pe cel care avea sa ii devina sot!

Cornel Gales, viata de nabab in Egipt. Viziteaza 6 resorturi de lux pe ZI! Exclusiv!

Horoscop 10 Aprilie 2021: astazi, Capricornul va trece peste piedici

Ludovic Orban e în stare de ȘOC. Este bomba zilei pe scena politică (SURSE)

Ana Porgras rupe tăcerea! Motivul real pentru care a fost propusă de Jador și eliminată de la Survivor România

Biden, avertizat că îndreaptă SUA spre catastrofă. Profeția eminenței cenușii a politicii americane

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies