Cornel Păsat, despre imaginile scandaloase cu majoratul de la Cluj: ”Dansatorul s-a supus unor riscuri mari, putea rămâne mutilat. Așa ceva nu este permis”

Filmarea de la un majorat care a avut loc la Cluj, în care un stripper este „abuzat” de o tânără, a devenit ”obiect de studiu”.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

După scandalul provocat de imaginile de la o petrecere de majorat de la Cluj, în care o tânără îl satisface pe un stripper, a devenit obiect de studiu. WOWbiz.ro i-a cerut părerea lui Cornel Păsat, coregraf și lider al grupului ”Flamingo Boys” pentru a analiza la rece imaginile fierbinți care au devenit virale.

Cornel Păsat: ”La noi nu există antecedente”


In articol:

Cornel Păsat are 20 de ani experiență în domeniul dansului și a văzut multe. El spune că este de datoria celui de pe scenă să nu se ajungă la astfel de situații și că inclusiv dansatorul sau stripperul se supune unor riscuri uriașe atunci când intră în contact cu o femeie aflată într-o stare avansată de euforie. Pe de altă parte, Cornel Păsat spune că e posibil ca în realitate, lucrurile să nu stea chiar așa cum au fost prezentate.   

majorat cluj
La Cluj, s-a lăsat cu scene fierbinți, la o petrecere de majorat

”La noi în trupă nu există astfel de antecedente. Acest tip de show reprezintă un act artistic mai complex și mai cerebral decât pare la prima vedere. Dacă s-a întâmplat așa ceva la Cluj, cel din imagini era un începător sau un amator, care nu știe la ce riscuri se supune.

În general, când ai adus pe cineva ”la scaun”, nu știi cine este și de ce este în stare, așa că trebuie să fii foarte atent din acest punct de vedere. Trebuie să rămâi mereu în control, iar dacă lucrurile degenerează să încerci s-o conduci pe fată la locul ei sau chiar poți să părăsești scena.

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

”Stripperii pot avea o protecție specială”

În cei 20 de ani de experiență, am văzut multe lucruri, așa că vreau să-i sfătuiesc pe cei care vor să se apuce de această meserie să rămână mereu în control și să nu permită să se ajungă la așa ceva. Mai în glumă, mai în serios, se numește ”protecția muncii”.

Pentru că, da, riscurile sunt mari. Poți să te trezești că îți rupe costumul, cu zgârieturi sau, mai rău, mutilat pe viață. Este vorba de integritatea ta, iar astfel de manifestări nu sunt permise. Oricum, există multe trucuri, de exemplul dansatorul are o protecție specială, care îl face să pară nud, iar în multe cazuri este vorba despre un act sexual mimat, în spatele unui prosop. Nu tot ceea ce pare, chiar este adevărat, poate fi doar o ”regie”. Se mai practică și rolul de ”clientă falsă”, adică tipa care vine ”la scaun” îți face ție cumva jocul.

majorat cluj
Un stripper, ”abuzat” la o petrecere de majorat, la Cluj

Și în cazul nostru, a circulat o filmare care s-a viralizat după ce am avut un spectacol într-un club bucureștean, pe ideea că e vorba de ”uite ce fac ăia de la Flamingo Boys”. Bineînțeles că nu eram noi! În plus, cei din imagini erau asiatici, nici vorbă de Flamingo Boys. Așadar, și în cazul filmării de la Cluj, e posibil ca adevărul să fie altul”, a declarat Cornel Păsat pentru WOWbiz.ro.

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Majorat cu scene incredibile: un stripper a fost cel care a primit cadoul cel mare. Până și Livian a vorbit despre eveniment!

Cine este Mihai, stripper-ul de la Puterea Dragostei! Are acum un corp bine lucrat, dar cum arăta înainte

Rețetă delicioasă dar și sănătoasă: Negresă cu ciocolată. Rețeta cu puține calorii

Replica dată de Hamude după ce Raluca de la Puterea dragostei a spus că a fost întreținut de femei! ” Nu îți lăsa niciodată secrete nepăzite, pentru că sunt oameni ieftini care...

Legătura neașteptată dintre Manuela de la Puterea Dragostei, Mircea Radu și Cornel Păsat! Ce s-a întâmplat acasă la concurentă în urmă cu un an?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies