Cornelia Catanga și Nelu Ploieșteanu, prieteni buni, au fost răpuși de COVID-19 la doar câteva zile distanță. Ce spunea artista despre lăutar: ”Este fratele nostru”

Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga se rugau, acum ceva vreme, pentru Nelu Ploieșteanu!

Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga
Autor: Cristina Ionela

In articol:

Aurel Pădureanu și regretata artistă, Cornelia Catanga, s-au rugat mult pentru prietenul lor, Nelu Ploieșteanu, care se lupta în spital cu coronavirusul. Întâi a murit Cornelia Catanga, regina muzicii lăutărești, iar mai apoi s-a stins din viață Nelu Ploieșteanu.

Nimeni nu se aștepta la un asemenea tragic deznodământ!

Citeste si: Dovada că Nelu Ploieșteanu și-a prevăzut moartea! Mesajul tulburător pe care artistul i l-a spus medicilor: ”Cine intră în spital nu mai iese”

Aurel Pădureanu povestea, de curând, că se ruga mult pentru ca prietenul lui, Nelu, să trăiască și să scape de COVID-19. Soțul regretatei artiste, Cornelia Catanga, spunea că a vorbit în urmă cu câteva săptămâni cu Nelu Ploieșteanu, însă nici nu se gândeau că se va ajunge în situația aceasta din cauza infectării cu SARS-COV-2. În doar câteva zile, Aurel Pădureanu și-a pierdut și soția, și prietenul bun.

Nelu Ploieșteanu
Nelu Ploieșteanu

Citeste si: Andra s-a săturat de masca de protecție. Artista a spus ce i se întâmplă când o poartă- bzi.ro

Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga s-au rugat pentru Nelu Ploieșteanu

Înainte de a-și pierde viața, Cornelia Catanga și soțul ei se rugau pentru Nelu Ploieșteanu.

„Este fratele nostru. E unul din cei mai mari soliști. Îi dorim din totul sufletul să îl ajute Dumnezeu. Am vorbit acum două săptămâni cu el. El mai cânta prin Moldova pe la un restaurant, dar nu avea nimic atunci. Am rămas surpinși. Am fost și suntem foarte supărați.

Nu am îndrăznit să îl sun, vă dați seama, știind prin ce trece, dar ne rugăm pentru el.

Îi doresc din tot sufletul să se roage toți prietenii pentru el. A început să ne fie frică să mai trăim văzând ce se întâmplă. Moartea e mai aproape ca oricând de oameni ”, a spus Aurel Pădureanu, acum ceva timp, pentru FANATIK.

Nelu Ploieșteanu a murit

Doliu în lumea artistică. Vestea tristă a morții marelui artist a fost dată de jurnalista Mara Bănica, cea care a și anunțat acum ceva timp că lăutarul este în stare gravă, fiind internat cu coronavirus.

Citeste si: Nelu Ploieșteanu s-a stins din viață! Marele artist era infectat cu COVID-19: ”Drum bun, nea Nelu!”

”Speram sa nu primesc niciodata vestea asta... Drum bun, nea Nelu! Sa te ierte bunul Dumnezeu si sa-ti Odihneasca sufletul in Rai! 🥲🥲🥲”,   este mesajul plin de tristețe, transmis pe Facebook de Mara Bănică.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Marele regret al lui Nelu Ploieșteanu, înainte de a fi intubat! Ce i-a spus fiicei sale

Nelu Ploieșteanu a mai avut o singură dorință înainte de a fi intubat! Iată ce a rugat-o pe fiica lui să facă pentru el: „Spunea că e tare supărat că...”

Jurnalistul Sorin Popliuc, dezvăluiri despre experiența medicală pe care a trăit-o la Spitalul Județean Vaslui: „M-a declarat nebun și m-au legat de pat”

Horoscop 18 Aprilie 2021: astazi Taurul va fi enervat la culme de un neadevar

Bill Gates se pregătește de o super lovitură! Doar unul ca el s-ar fi putut la așa ceva. E vorba de o lupă gigantică

Mirela Vaida rupe tăcerea despre Radu Ștefan Bănică: „Nu, nu este fiul lui Ștefan Bănică. Duce povara asta…”

Adio, mască de protecţie în aer liber! Toate detaliile despre vestea anului

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies