Coronavirus. 13 decese în România, din cauza COVID-19

Încă un deces în România a fost anunțat, miercuri, 26 martie.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

Coronavirus. 13 decese în România, din cauza COVID-19


In articol:

Încă un deces în ROmânia a fost anunțat, miercuri, 26 martie. Este vorba de al treisprezecelea pacient decedat, în urma infecției cu coronavirus. Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, miercuri dimineață, că a fost înregistrat cel de-al 13 lea deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus.

„Este vorba despre o femeie din județul Caras-Severin, în vârstă de 72 de ani transferată în seara zilei de 24/03/2020 la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Timișoara, de la Spitalul Județean de Urgență Reșița, secția ATI, unde se afla din data de 21/03/2020”, a precizat Grupul de Comunicare Strategică.

Pacienta decedată nu avea istoric de călătorie și nici nu intrase în contact cu un caz pozitiv.

Citeste si: Opt elevi sprijină spitalul în lupta cu Covid-19

Un nou virus cutremură China. Câți mor din cei infectați. Ce este Hantavirus?

După Coronavirus, un nou timp de virus sperie Asia, în special China. Specialiștii din medicină au anunțat că se numește Hantavirus.

Însă șansele ca Hantavirus să se răpândească în Europa sunt destul de mici. O să vedeți de ce

Situația din China a fost zdruncinată încă o dată când un bărbat din China a murit într-un autobuz în timp ce se ducea la muncă. Acesta a fost testat pozitiv cu un virus mai fatal decât COVID-19, care prezintă simptome similare, numit hantavirus, notează USAToday.

Citeste si: Declarație propria răspundere. Cum trebuie să arate și de unde o poți descărca. Modelul oficial

 

Global Times a făcut anunțul despre Hantavirus

Global Times a informat urmăritorii despre motivul morții bărbatului pe rețelele de socializare: "El a fost testat pozitiv pentru #hantavirus. Au fost testate alte 32 de persoane în autobuz"

Incidentul a stârnit panică în China, declanșând, rapid, un trend cu #hantavirus. Experții au asigurat publicul că acesta nu este un virus nou și se crede că se transmite la oameni în circumstanțe rare, spre deosebire de Covid-19, care a stârnit o pandemie.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate