Coronavirus. Alte două decese! Bilanţul în România a ajuns la 1.318

Alte două decese cauzate de coronavirus au fost anunţate, sâmbătă, de autorităţi, fiind vorba despre două femei din judeţul Suceava. Bilanţul a ajuns astfel la 1.318.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat că, potrivit Institutului Naţional de Sănătate Publică (INSP), au fost raportate încă două decese ale unor persoane confirmate cu coronavirus, fiind vorba despre două femei, din judeţul Suceava.

Deces 1317

Femeie, 52 de ani, judeţul Suceava. 

Dată confirmare: 01.06.2020. 

Dată deces: 05.06.2020. 

Comorbidităţi: tulburare bipolara, obezitate. 

Deces 1318

Femeie, 73 de ani, judeţul Suceava.  

Dată confirmare: 18.05.2020. 

Dată deces: 04.06.2020. 

Comorbidităţi: AVC sechelar.

Citeste si: Idila dintre Anda Adam și Cătălin Botezatu, despre care mulți au uitat! Ce spunea designerul despre artistă: „Când eu am cunsocut-o pe Anda, nu existau nici Bianca Drăgușanu, nici Victor Slav”

fara descriere

Raed Arafat, un nou avertisment! Numărul cazurilor de infectări cu coronavirus a crescut alarmant

Coronavirus. Dacă săptămâna trecută numărul cazurile de coronavirus descoperite la fiecaere 24 de ore depășea cu puțin 100, în ultimele zile cifrele arată o situație îngrijorătoare. După noile măsuri de relaxare, a crescut și numărul de cazuri noi de coronavirus descoperite în fiecare zi.

Secretarul de stat Raed Arafat trage un semnal de alarmă și îndeamnă pe români să repecte în continuare toate măsurile pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19.

„Creșterea cazurilor de persoane infectate de joi ar trebui să ne atragă atenția. Trebuie să urmărim ce se întâmplă în următoarele zile, care va fi situația. Este un semnal că situația nu este sub control, așa cum ne-am dorit noi și că trebuie să fim foarte atenți în respectarea regulilor de distanțare fizică care se solicită populației de către noi, autoritățile”, spune Raed Arafat

”Trebuie să lucrăm împreună pentru a împiedica o posibilitate pe care nimeni nu o vrea și anume să revenim la un număr mare de cazuri și să fie obligatoriu să se mai ia unele măsuri, din nou. Chiar dacă sunt măsuri de relaxare care au fost luate și care sunt binemeritate pentru cei care au stat acasă și au suportat ce s-a întâmplat până acum și au suportat măsurile de restricții care au fost, trebuie să avem grijă mare în respectarea regulilor mai departe – purtarea măștii, distanțarea, toate regulile astea de igienă pe care noi le-am făcut cunoscute”, a mai declarat secretarul de stat Raed Arafat. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate