Coronavirusul din Italia îi pune pe fugă pe manelişti! Dani Mocanu şi Culiţă Sterp şi-au anulat spectacolele, iar Florin Salam s-a dus să cânte în Germania, în timp ce Nicolae Guţă s-a dus în Spania!

Coronavirusul din Italia îi pune pe fugă pe manelişti, care aveau programate concerte în Peninsulă.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Coronavirusul din Italia îi pune pe fugă pe manelişti, care aveau programate mai multe concerte în această perioadă. “Din cauza acestui virus am să anulez evenimentele de pe teritoriul Italiei din această perioadă. Mulţumesc pentru înţelegere!”, a anunţat Dani Mocanu. (vezi ce cântăreţ român s-a izolat cu famila de teama coronavirusului)

Citeste si: Coronavirus - Tot ce trebuie sa stii despre infectia cu coronavirus: preventie, simtome si de ce nu trebuie sa te duci la spital

Citeste si: VIDEO | Avertisment OMS legat de coronavirus: Lumea trebuie să se pregătească pentru pandemie!

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Delia Matache, suspectă de coronavirus? Cum a reacționat Mihai Bendeac: „Mor...”

“Dragii mei , pentru că sănătatea este cea mai importantă , am anulat evenimentele din Italia de weekendul acesta si o sa încercam sa le reprogramăm când o să avem dăți disponibile! Se pare ca nu e de glumă cu Coronavirusul ăsta, aveți grijă de voi si să ne vedem cu bine!”, a postat şi Culiţă Sterp, care avea spectacole la Milano şi Torino peste câteva zile.

Coronavirusul din Italia îi pune pe fugă pe manelişti. Nimeni nu mai are voie să părăsească localităţile afectate

Afectat este şi Nicolae Guţă, care trebuia să cânte, în martie, la o nuntă în nordul Italiei. El şi-a schimbat programul şi a plecat în Spania, unde va sta într-un turneu prelungit. Cel mai bine a ieşit Forin Salam, şi el cu nenumărate spectacole în Italia la activ, dar care a apucat să îşi aranjeze să cânte în Germania în perioada următoare.

Guvernul italian a închis 11 localităţi considerate a fi epicentrul epidemiei de coronavirus  care a îmbolnăvit 76 de persoane, deşi în urmă cu două zile erau doar câteva cazuri. Sunt şi două decese înregistrate în ţara in care trăiesc peste un milion de români.  Nimeni nu mai are voie acum să părăsească localităţile afectate. Cine nu respectă ordinele riscă să ajungă la închisoare. Au fost suspendate cursurile elevilor şi toate evenimentele publice. Trei meciuri din campionatul italian care trebuiau să aibă loc duminică au fost amânate. Toate urmau să aibă loc în regiunile Veneto şi Lombardia, unde au explodat cazurile de coronavirus. În Milano, care este capitala Lombardiei, a apărut un caz de coronavirus la un medic dermatolog.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Fratele de la Milano al Cristinei Ţopescu a băgat spaima în apropiaţi din cauza coronavirusului: „Să nu iei vreun virus, te rog!”

Coronavirus - O mie de persoane sunt izolate la domiciliu, în România, alte 17 în carantină

Alertă maximă! Pensionarii care rămân fără banii promiși de către autorități

Alertă pentru românii din Italia! Coronavirusul face ravagii: „Magazinele sunt goale, străzile sunt goale”

Video. Cum să îți faci mască de protecție împotriva coronavirusului acasă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies