Coşmar pentru Bianca de la Puterea Dragostei! Tânăra este în pragul disperării! A fost ameninţată cu moartea şi este copleşită de spaimă! EXCLUSIV!

Bianca de la Puterea Dragostei, ameninţată cu moartea! Uite cine vrea să-i facă rău!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere


In articol:

Roxana de la Puterea Dragostei și-a ieșit din minți în urmă cu trei zile. Deranjată că Iancu a ajuns în cătușe cu Bianca, vulcanica şatenă și-a pierdut cumpătul. Tânăra a înjurat, a aruncat cu ce a apucat în cei care o supăraseră, a lovit-o pe "rivala" ei și l-a atacat și pe Jador care intervenise să o calmeze.

Roxana a sărit să o bată pe Bianca doar pentru că bruneta era legată cu cătușele de fostul ei iubit, Iancu Sterp. Concurenții din casă au intervenit imediat ca să le despartă și să o potolească pe cea care își pierduse cumpătul.

Tânăra concurentă de la Puterea Dragostei a înjurat şi a urlat ca Bogdan Mocanu să vină mai repede și să-l elibereze pe Iancu din cătușele cu care îl prinsese de Bianca.

Citeste si: Incredibil, dar adevărat! Suma uriaşă strânsă de Jador în ultimele trei luni! La doar 25 de ani a intrat în topul celor mai înstăriţi cântăreţi de manele!

fara descriere

Iar circul nu s-a oprit aici! Luată de val, Roxana a aruncat cu un ghiveci de flori, apoi i-a aplicat o lovitură lui Jador. Hamude și ceilalți concurenți au rămas șocați: "Ce capac i-a dat lui Jador!", au povestit ei apoi.

Bianca de la Puterea Dragostei, ameninţată cu moartea! "Dacă eram afară, probabil fugeam"

Roxana a plecat apoi din casă, s-a retras în culise și a amenințat că iese din emisiune. Fetele rămase în încăpere au comentat ieșirea ei și au dezvăluit că Roxana ar fi vrut să o lovească și pe Thalida.

fara descriere

Cu lacrimi în ochi, la testimoniale, Bianca a povestit că îi este foarte teamă de Roxana. "Sper ca ceea ce a făcut Roxana să fie doar de televizor, nu concep ca o persoană să atace așa pe cineva. L-a lovit și pe Andy. Dacă eram afară, probabil fugeam, dar aici în casă a avut cine să mă ajute. De aceea am teama de la hotel! Nu știu cum ar putea reacționa dacă se va întâmpla ceva între noi și la hotel", a spus Bianca.

Citeste si: Iancu Sterp, la Exatlon? Tânărul de la Puterea Dragostei a luat o decizie şocantă! "Vreau să merg! Sunt disciplinat şi am condiţie fizică" EXCLUSIV!

 

fara descriere

Din păcate, războiul dintre cele două s-a extins şi pe reţelele de socializare unde susţinătorii lor se ceartă, se înjură şi...se blesteamă. Mai mult decât atât, fanii Roxanei au ameninţat-o cu moartea pe Bianca, tânăra fiind realmente speriată de ceea ce s-ar putea întâmpla dacă s-ar întâlni, pe stradă, cu un susţinător fanatic al şatenei.

"Te prind eu, alcoolico, şi îţi rup capul ăla de mironosiţă. Eşti cea mai mare zd....a din casa aia şi nici nu meriţi să trăieşti", este unul dintre mesajele alarmante primite de Bianca Comănici după ce a fost lovită de Roxana.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate