Cosmarul nu se mai sfarseste! Dupa ce a fost alungata din casa, Stefania Rares risca sa plateasca si 30.000 de euro!

Cosmarul cantaretei de muzica populara Stefania Rares nu se mai termina si devine din ce in ce mai dramatic pe zi ce trece. Alungata din casa in care a locuit o viata intreaga, cunoscuta cantareata de muzica populara e pe cale sa piarda si o groaza de bani.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereIn urma cu cativa ani, Stefania Rares a ramas fara casa nationalizata din str. Washington, in care locuia cu chirie inca din anii ’70. O femeie care a sustinut ca este mostenitoarea fostului proprietar a revendicat imobilul si, timp de 10 ani, s-a razboit cu artista, acuzand-o ca nu ar fi platit chiria. Dupa ce a ramas fara acoperis, interpreta de muzica popular a fost nevoita sa-si ia toate hainele si sa mute in… subsolul cladirii in care locuise.

“Nu voi uita niciodata ce am patimit atunci! Ziua in care mi-a batut executorul la usa a fost cea mai grea din viata mea. Disperata, am plecat din casa si am luat-o pe strazi, nu vroiam sa-mi vad bunurile din casa, muncite o viata intreaga de mine, cum sunt aruncate peste tot”, a declarat Stefania Rares pentru WOWbiz.ro. Apoi, si-a amintit si de problemele pe care le-a intampinat, culmea, si la subsol, unde isi amenajase o minilocuinta. “Nici acolo nu am putut sa stau prea mult, m-au scos si de la subsol, chiar m-au dat si in judecata pentru ca locuiam acolo ilegal. Am vrut sa fac apel la autoritatile romane, dar ce folos, oricum, nu s-ar fi rezolvat nimic, am facut atatea recursuri la dosar incat, am ajuns la capatul puterilor”, a mai spus cantareata, care acum locuieste intr-un apartament situat intr-un bloc cu bulina rosie (n.r. in pericol de prabusire in caz de cutremur).

Din pacate, odata cu mutarea nu s-au terminat si necazurile. Cantareata s-a mai trezit cu un proces, tot din partea proprietarei, care ii cere 30.000 de euro pentru ca nu ar fi evacuat casa in termenul solicitat de ea si de instanta. Deocamdata, procesul acesta este pe rol si nu s-a dat un verdict, tocmai de aceea, Rares prefera sa nu comenteze nimic pe seama lui. “Vreau sa-mi vad de viata mea si sa nu mai enervez, las totul in seama lui Dumnezeu. Ce o fi o fi, pana la urma, cel mai important lucru in viata e sa fiu sanatoasa”, a conchis cantareata, care trebuie sa se prezinte la tribunal la inceputul lunii decembrie.
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate