Coșmarul trăit de Nicolae Duduianu, tatăl lui Emi Pian, în pușcărie, înainte să moară! Avocatul susține că nu primea tratament și că era la mila deținuților

Nicolae Duduianu, un interlop legendar și tatăl lui Emi Pian, a murit chinuit, mutat dintr-o închisoare într-alta, fără ca măcar să-și poată conduce fiul pe ultimul drum.

nicolae duduianu
Autor: Radu Constantin

In articol:

Poveștile cu interlopi pot să pară fascinante pentru unii, însă

de cele mai multe ori se sfârșesc prost. Este și cazul lui Nicolae Duduianu, care s-a stins din viață la 77 de ani, în penitenciarul Mioveni. Cu afecțiuni grave, tatăl lui Emi Pian și-a petrecut ultimele luni din viață mutat dintr-un penitenciar într-altul, deși era evident pentru toată lumea, inclusiv pentru gardieni, că acesta n-o mai duce mult.

Tatăl lui Emi Pian avea două atacuri cerebrale la activ, diabet, probleme cardiace și se deplasa cu un scaun cu rotile

Nicolae Duduianu a intrat la închisoare în primăvara acestui a n, cu o condamnare pentru tentativă de omor, după ce a lovit intenționat o persoană cu mașina pe trecerea de pietoni. Judecătorii nu i-au trecut cu vederea această faptă, deși era bătrân și bolnav. Duduianu a tot cerut să fie eliberat, însă judecătorii i-au respins cererea, motivând că ”la fel de bătrân și bolnav era și când a fost la un pas să omoare un om”.

Ironia sorții face ca în ziua morții, Nicolae Duduianu urma să se prezinte la tribunal, acolo unde ceruse eliberarea condiționată. Ținând cont de starea gravă în care ajunsese, avea șanse destul de mari să fie trimis acasă.

Citeste si: Tatăl lui Emi Pian, trimis departe de familie, deși are 77 de ani și e grav bolnav! Lovitură dură dată clanului Duduianu, în spatele gratiilor! EXCLUSIV

Cât de bolnav era tatăl lui Emi Pian? Suficient de grav încât să nu mai poată merge nici măcar singur la baie, susține avocatul său. Acesta a prezentat în instanță documente medicale care să ateste faptul că Duduianu suferea cu inima, avea două atacuri cerebrale la activ și nu se mai putea deplasa decât cu scaunul cu rotile, din cauza durerilor la spate. În plus, interlopul suferea de diabet.

Avocatul lui Duduianu: ”Colegii de cameră îl spală ca pe un copil mic”

Avocatul lui Duduianu a mai povestit despre clientul său că acesta ajunsese la un grad de degradare fizică și umană atât de mare încât ajunsese la mila celorlalți deținuți. Aceștia îl duceau la baie, îl ștergeau la fund și ”îl spălau ca pe un copil mic”. Mai mult, avocatul lui Duduianu a afirmat în instanță că acesta nu primește tratament pentru diabet și probleme cardiace. Judecătorii l-au contrazis, pe baza unor documente medicale primite de la spitalul-penitenciar, acolo unde Duduianu era luat în evidență cu aceste boli cronice.

”La acest moment este efectiv la mila colegilor de cameră care îl dau jos din pat, îl duc la toaletă, îl spală ca pe un copil mic pentru că nu poate la momentul de față. Depune la dosar înscrisuri medicale.(...)

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Nicolae Duduianu
Nicolae Duduianu, condamnat pentru tentativă de omor

Apărătorul(...) apreciază că petentul are un grad de risc scăzut, având în vedere că este o persoană care are peste 77 de ani, o persoană care se află imobilizată în cărucior, nu poate merge singură, o persoană care a suferit 2 AVC–uri, este cardiac, are diabet, cu probleme de coloană și de aceea nu poate merge. Arată că nu s-a avut în vedere starea petentului de sănătate, nevoile și abilitățile persoanei condamnate așa cum se arată art. 39 din Legea nr.254/2013 privind executarea pedepselor. Având în vedere starea de sănătate a petentului, fiind într-un regim închis acesta nu poate beneficia de anumite servicii. Arată că la momentul de față deși este diabetic, deși este bolnav, este cardiac – acesta nu primește niciun fel de tratament.

Nu i s-a acceptat cererea de trecere la regim semi-deschis

Apreciază că la acest moment trebuie avută în vedere starea de sănătate a petentului și ceea ce este uman pentru petent, chiar dacă a greșit, își ispășește pedeapsa pentru ceea ce a făcut, dar totuși nu trebuie să fie pedepsit mai mult decât este necesar, având în vedere starea acestuia de sănătate. În regim închis petentul nu beneficiază de tratament medical adecvat, nu este scos, nu se poate mișca, nu se poate deplasa, în regimul semideschis ar putea avea mai multe beneficii și mult mai multe persoane care să îl poată îngriji și ar avea o mai mare libertate de mișcare și astfel ar putea să se îngrijească pe sine. Solicită a se avea în vedere actele depuse la dosar și să se dispună în consecință”, a arătat avocatul lui Nicolae Duduianu în instanță.

Citeste si: Florin Salam îi trimite la închisoare pe Duduieni, la 4 luni după ce i-a cântat lui Emi Pian la căpătâi! Anaser, Aramis și Denom, trimiși în judecată! Lista completă a maneliștilor șantajați! Dezvăluiri exclusive

Povestea nu i-a impresionat deloc pe judecători, care au considerat că în 2019, arunci când a vrut să omoare un om, suferea de aceleași afecțiuni, și totuși a comis fapta respectivă. Duduianu a continuat să ceară judecătorilor să fie eliberat și să spere că va mai vedea lumina zilei măcar o dată.

Nicolae Duduianu nu a știut că fiul său a fost ucis! Rudele s-au temut că vestea îi va fi fatală

Nicolae Duduianu nu a mai apucat să-l vadă nici pe fiul său, Emi Pian, sau să-l conducă pe ultimul drum. Bărbatul nu a primit permisie pentru a participa la funerarii însă nu pentru că nu i s-a acordat acest drept ci pentru că pur și simplu nu a cerut să meargă acasă. Rudele lui Emi Pian au fost atât de speriate că Duduianu senior ar putea suferi un șoc la auzul veștii că fiul său cel mare a murit și că acesta i-ar putea fi fatal încât au preferat să păstreze adevărul sub tăcere. Mai precis, nimeni nu i-a spus lui Pian senior că fiul lui a fost înjunghiat mortal. Moartea lui Emi Pian s-a petrecut la câteva zile după ce tatăl lui suferise un infarct în închisoare. La vremea respectivă chiar s-a zvonit că Nicolae Duduianu a murit.

emi pian, nicolae Duduianu
Emi Pian și Nicolae Duduianu, pe vremea când erau în viață

Moartea lui Nicolae Duduianu lasă clanul care îi poartă numele într-o situație extrem de grea. Bărbatul rămăsese un lider simbolic al familiei, cel care pusese clanul Duduianu ”pe hartă”, alături de frații lui, Ion și Cristofor (ambii morți). Emi Pian a fost și el ucis, vara trecută iar ceilalți lideri importanți: Ciprian, Grațian, Anaser, Aramis sau Denom au ajuns în spatele gratiilor, lăsând clanul Duduianu într-o situație aproape fără ieșire.  

 

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Clanul Duduianu a fost îngenuncheat! Decizia care îi distruge pe frații lui Emi Pian

Fratele lui e pe moarte, în spital, iar el face show pe stradă! Imagini incredibile cu Florin Salam Video

Adrian Corduneanu intervine între clanuri după uciderea lui Emi Pian! Vezi ce mesaj a transmis liderul Cordunenilor!

În această noapte, 5 zodii au scăpat de probleme

Molima care amenință România! O nouă epidemie ne lovește crunt S-au descoperit patru noi focare

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Atenţie la pâine! Felul în care o consumăm ne poate îmbolnăvi de cancer. Studiu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies